Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vagyok, de ha nagy lenne a péniszem is akkor jobban bejönnék a lányoknak és hosszabb távú kapcsolatom is könnyebben lenne?
átlagos csak
ha ilyen 18 körül lenne akkor jobb lenne a csajoknak? 190 cm magas vagyok
Miért hiszitek sokan azt, hogy nagyobb farokmérettel nagyobb esélyetek is lenne egy hosszú kapcsolatra.
Hála Istennek nem ilyen sekélyes picsa minden nő, hogy csak ezen múljon egy kapcsolat sorsa.
A személyiséged sokkal jobban közrejátszik az esélyekben, mint a farkad.
Se a testmagasság, se a farokméret nem egyenes út ahhoz, hogy valakinek legyen partnere.
Tököm tele az olyan pasikkal, akik valamilyen testi adottsággal rendelkeznek, és egyből azt gondolják, hogy ők a többi ember fölött állnak, és tálcán kínálják nekik a pinát.
Intelligencia, tisztelet, humorérzék, ezek mind elengedhetetlenek egy férfi eszköztárában. Ezek nélkül se a magasság, se a méretes pózna nem ér semmit.
Ez hülyeség
2 méter vagyok, mégsincs 20 centis, hanem átlagos
Ritka hülye vagy ha így akarsz ismerkedni...
- Szia, nekem 21 centis a farkam, akarsz ismerkedni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!