Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magasabb férfi mindig vonzóbb a nőknek mint egy átlag magas?
Mi a magas? Mert most már számtalan nő 170 feletti. Nekik a 180 már majdnem alacsony mert magassarkúban lehet magasabbak. Én úgy vettem ki hogy a 180 feletti csajok már nem várják annyira el hogy magasabb partnerük legyen pont azért mert tisztában vannak a lehetőségükkel. Így 180cm-vel simán lehet könnyebben összejössz egy 180 feletti csajjal mint egy 170 felettivel.
Minden nőnek más a preferenciája hogy mi fontos a férfiban. De soknak a magasság hogy magasabb legyen nála fontos. Van olyan csaj ismerősöm akinek simán bejönnék ha 5 cm-vel magasabb lennék pedig 5 centivel én vagyok amúgy magasabb nála, de magassarkúban egymagasak vagyunk. És van aki magasabb nálam de nem számít neki.
Szerintem egyre kevésbé fog idővel számítani.
Nekem nem lenne jó érzés, hogy ha a pasi alacsonyabb vagy velem egy magasságú lenne.
Azért vagy minimum 10 centi plusz jó ha van, és akkor már magassarkút is lehet hordani mellette.
Viszont a magasság az egyik legelső benyomás, amikor megjelensz valahol, és az első benyomás mindig sokat számít minden helyzetben.
Amúgy ha túl magas vagy, mint pl én, a 160 cm alatti csajok ki is esnek, mert az már kényelmetlenül nagy magasságkülönbség, és 160 cm alatti szép és szexi csajok nem ritkák. Cserében viszont megnyílik a lehetőség a 170 cm feletti, hosszúlábú magas csajok előtt, kinek mi az ízlése. Volt olyan randim, ahol a csaj csak azért jött ki velem randizni, merthogy magas vagyok (ő is 180), aztán lesz ami lesz. És jó volt, de ott már nem számított a magasság. 1es voltam.
Nem ez dönti el, de sokat dob az illetőn.
Teszem fel van 2 pasi.
Képről mind a kettő tetszik: jó kiállás, helyes arc
Élőben meglátom őket: egyik 170cm, másik 190cm...a 190cm-es fog vonzani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!