Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy magasabb férfi mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magasabb férfi mindig vonzóbb a nőknek mint egy átlag magas?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 15:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Mi a magas? Mert most már számtalan nő 170 feletti. Nekik a 180 már majdnem alacsony mert magassarkúban lehet magasabbak. Én úgy vettem ki hogy a 180 feletti csajok már nem várják annyira el hogy magasabb partnerük legyen pont azért mert tisztában vannak a lehetőségükkel. Így 180cm-vel simán lehet könnyebben összejössz egy 180 feletti csajjal mint egy 170 felettivel.

Minden nőnek más a preferenciája hogy mi fontos a férfiban. De soknak a magasság hogy magasabb legyen nála fontos. Van olyan csaj ismerősöm akinek simán bejönnék ha 5 cm-vel magasabb lennék pedig 5 centivel én vagyok amúgy magasabb nála, de magassarkúban egymagasak vagyunk. És van aki magasabb nálam de nem számít neki.

Szerintem egyre kevésbé fog idővel számítani.

2021. júl. 30. 16:05
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Kifejezetten nem tetszenek a nagyon magas férfiak. Pedig nem vagyok alacsony nő.
2021. júl. 30. 16:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne jó érzés, hogy ha a pasi alacsonyabb vagy velem egy magasságú lenne.

Azért vagy minimum 10 centi plusz jó ha van, és akkor már magassarkút is lehet hordani mellette.

2021. júl. 30. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent a magasság, egy átlag magas férfi is lehet nagyon vonzó
2021. júl. 30. 17:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Viszont a magasság az egyik legelső benyomás, amikor megjelensz valahol, és az első benyomás mindig sokat számít minden helyzetben.

Amúgy ha túl magas vagy, mint pl én, a 160 cm alatti csajok ki is esnek, mert az már kényelmetlenül nagy magasságkülönbség, és 160 cm alatti szép és szexi csajok nem ritkák. Cserében viszont megnyílik a lehetőség a 170 cm feletti, hosszúlábú magas csajok előtt, kinek mi az ízlése. Volt olyan randim, ahol a csaj csak azért jött ki velem randizni, merthogy magas vagyok (ő is 180), aztán lesz ami lesz. És jó volt, de ott már nem számított a magasság. 1es voltam.

2021. júl. 30. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen, vonzóbb. De én nők között elég magas vagyok.
2021. júl. 30. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
Jobb felnézni egy pasira ebben az értelemben is :)
2021. júl. 30. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez dönti el, de sokat dob az illetőn.

Teszem fel van 2 pasi.

Képről mind a kettő tetszik: jó kiállás, helyes arc

Élőben meglátom őket: egyik 170cm, másik 190cm...a 190cm-es fog vonzani.

2021. júl. 30. 23:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Önmagában a magasságtól még nem lesz vonzóbb, mint egy alacsony. De ha minden másban egyformák: arcra, személyiségre, testfelépítésre is, csak a magasság a különbség, akkor egyértelműen a magasabb a vonzóbb.
2021. júl. 31. 03:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen,számomra vonzóak pláne ha társul hozzá nagy pénisz,és domináns is :)
2021. júl. 31. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!