Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen igazságtalan az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az hogy a lányok bármikor tudnak szexelni ha akarnak?

Figyelt kérdés

Én már évek óta nem voltam lánnyal és előtte is csak párszor szexeltem.

Hiába vagyok normális a lányokkal, ha tetszik egy lány akkor ő érte több fiú is küzd, szinte esélytelen hogy az enyém legyen.

2021. júl. 30. 11:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%

"A kevésbé szép lányok nem tudnak bármikor szexelni, maximum ha extrém rámenősek"

Egy átlagos kinézetű lány is bármikor jut szexhez és párkapcsolathoz.

"Van szintén teljesen normálisan kinéző barátnőm, aki 25 évesen szűz, mert nem elég szép a pasiknak."

Akkor valamit iszonyat szarul csinál, és félreérti azt h mi történik vele. Lány ismerősöm mutatta a telóját, hogy itt gyakorira írt ki. Tegyük fel, CSAK gyakorin ismerkedik, akkor is egy nap jön 13 levele férfiaktól, néztem az üzeneteit, teljesen normális, intelligens fiúk is voltak közöttük, akik párt keresnek. Tényleg nagyon életképtelennek kell ennie ahhoz, hogy egy normálisabb, átlagosabb kapcsolatod ne legyen lányként. De szerintem ti la-la világban vagytok, ahol mindig ki voltatok szolgálva, és azt a kevés semmi akadályt egy jó kapcsolatig is nehéznek érzitek, mert ilyen nehézségi szinthez szoktatok hozzá. Engem ez nem zavar, meg nem izgat, én tudok barátnőt szerezni, meg nem is tartom nagy szükségletnek, de az zavar, hogy a valóságra nem nyitottak a nők e téren, és nincs elég önkritikájuk. A normális önkritika, amiből tanul az ember, nem az öngyötrő depresszió.

2021. júl. 30. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Evolúció. A férfi a vadász, viszont a nő az aki választ. Tekintve a sok negatívumot amit mi nők át élünk és a férfiak legyintenek rá, hadd legyen már meg ez a igazság. Meg egyre több az életképtelen, unalmas vagy gyorstüzelő pasi. Egy pasi dolgozzon meg egy nő kegyeiért. Ez régen is így volt. Meg tudod a vonzás törvénye. Minnél jobban keresed annál távolabb megy. Mi nők nem kutatunk. Majd jön akinek jönnie kell. Nem kell jönni az ajj normális pasik dumával. Attól mert még normális nem lesz kivételes vagy vonzó. A nők az evolúció miatt mindig a számukra leginkább passzoló férfi iránt éreznek vonzalmat. Akikkel egészséges és erős gyermekük lehet.
2021. júl. 30. 12:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#11, ostobaságokat írsz. Gyakorin ránk írnak? Persze, mindenkire ráírnak. Aztán küldök egy képet és eltűnnek. Pont, hogy mi élünk a való világban, és nem az interneten.
2021. júl. 30. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

"mi vérzünk havonta egy hétig"

Csak szólok, hogy ez nem lenne kötelező.

Vannak olyan méhlepényes fajok, ahol nincsen havi vérzés.

De már létezik ilyen fogamzásgátló is, ami egyszerűen megszünteti.

De azt valahogy a nők nem választják.

Pedig olyan is van, amivel pl. 3 havonta van vérzés.

Amúgy lassan lesz férfi fogamzásgátló is, használható.

2021. júl. 30. 12:53
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
#12-es vagyok még. Jah és sok pasi antiszociális, nem kommunikatív és igénytelen. Nem adnak magukra. Ha meg ezt meg mondod nekik jönnek azzal h de hát fogadjuk el őket ahogy vannak. Jah hát akkor maradjanak ilyenek. Nem kell pénzesnek lenni ahoz h vonzó legyen valaki. De a négy fal között siránkozva nem fog senki a farkára ugrani mert jajj kedves. És? Kedves a szomszéd bácsi is
2021. júl. 30. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Aham, szóval azt szeretnéd hogy három mondat után minden nő azonnal dugjon bárkivel, de utána meg zavarna ha a leendő csajodról kiderülne átment rajta már a fél város. Nem látsz ebben némi ellentmondást?
2021. júl. 30. 12:54
 17/19 anonim ***** válasza:
36%

#10 Miért olyan igazságtalan, hogy ha bármilyen fizikai vagy lelki bajunk van az rögtön kihat a nemzőszervünkre megvosztva ezzel az egyik legnagyobb örömtől?

Miért olyan igazásgtalan hogy ha válásra kerül a sor akkor az esetek jelentős többségében az anyának itélik oda a gyereket, pedig sok esetben jobb és rendezettebb az apának a körülményei és sokkal alkalmasabb lenne a gyereknevelésre?

Miért csak egyféle fogamzásgátlás létezik számunkra ami jelentősen csökkenti a szex élvezeti értékét?

Miért van az hogy ha szeretjük amivel foglalkozunk, jól keresünk ami nem azt jelenti hogy villogunk mindennel hanem spórolunk, sportolunk rendszeresen, káros szenvedélyektől mentesek vagyunk, képesek vagyunk önmagunkról gondoskodni akkor unalmasak vagyunk nektek?

Miért van az hogy ha velünk történik nemi erőszak akkor az vicces, szánalmas, sokan úgy reagálnak "hogy bárcsak velem történne ilyen"?

Miért van az hogy ha minket fizikailag bántalmaz egy nő és megvédem magam akkor mindenféle asszonyverő nőgyűlölő utolsó g**ik vagyok, ha pedig hatósági segítséget kérek akkor viszont egy anyámasszonykatonája puhap*cs és amúgy is biztosan én vagyok a hibás hogy idáig fajult a dolog?

Miért van az hogy ha mi visszautasítunk egy nőt akkor azonnal elkezdik terjeszteni rólunk hogy biztos meleg, impotens, holott csak egyszerűen nem jött be az illető?

Miért van az hogy ha valami bánt minket és esetleg beszélünk is róla akkor egy életképtelen puhap*csnek mondanak és miért nem köttjük fel magunkat?

2021. júl. 30. 13:21
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy a lányok, úgy te is tudnál szexelni bármikor, amikor akarsz, sőt, a számotokra még a fizetős opció is sokkal szélesebb körben áll rendelkezésre.

Egy lány is csak akkor tud szexelni, ha a vonzalma kölcsönös, vagy beéri bármivel. Ez a felállás nektek is ugyanúgy adott, nemigen értem a problémád.

2021. júl. 30. 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Nőket nem megfejteni kell, hanem megdugni.
2021. júl. 31. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!