Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egymás előtt szexelni nagyon gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymás előtt szexelni nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Nyaralóban vagyunk, három pár, mindenki húsz körül. A terasznál medence, napozóágyak, a nap nagy részét itt töltjük pancsizással, napozással és hát szexeléssel. Egymás előtt. De mindenki csak a saját párjával, soha nincs csere meg ilyesmi, de izgató látni a másikat és inspirál is. Tegnap viszont messengeren azt írta egy barinőm, hogy ez baromi gáz. Kicsit bánt a dolog. Miért gáz??
2021. júl. 30. 10:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem gáz, az ellaposodott kapcsolatot nagyon jól feldobja. N
2021. júl. 30. 10:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg titeket nem zavar és élvezitek, szerintem egyáltalán nem gáz. Én is szívesen kipróbálnék egy ilyet párommal.
2021. júl. 30. 10:27
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Húsz évesen ellaposodott kapcsolat??

2021. júl. 30. 10:31
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
szerintem arra gondolt, hogy az a gáz, hogy nem cseréltek párt :)
2021. júl. 30. 10:31
 5/16 A kérdező kommentje:
Nincs ellaposodva egyáltalán. Amúgy is sokat szexelünk, de itt ahol látjuk a másik párt akcióban, sokkal gyakrabban kapunk kedvet. A párcsere viszont fel sem merült, és a barinőm se erre célzott!
2021. júl. 30. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem gáz, fiatalok vagytok. Az gáz hogy a barinőddel cseverészel erről - ami ott történik a buliban annak ott is kellene maradnia! Tanács: ne pletyizz erről kifelé, mert a barinőd nem fogja magában tartani az infót, mire visszatértek a fél város, ismerősi kör ezen fog csámcsogni és hozzákölt még tíz másik dolgot, a végén azt hallod vissza hogy még nagyfarkú néger pasikat hívtatok orgiára.
2021. júl. 30. 10:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek oké, akkor rendben van. A ti szexuális életetek a ti magánügyetek addig, amíg törvényt nem sértetek.
2021. júl. 30. 10:41
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
Férfiként, ha tetszik a másik pár csaja, akkor nekem nagyon izgató.
2021. júl. 30. 10:42
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem gáz, ha a többi bentlévőt sem zavarja, bár ezek szerint nem... 🙃 Kifele viszont tényleg ne pletykálj ki ilyen részleteket, mert visszaüthet rád! Akár irígységből, akár rosszindulatból továbbadhatják, onnantól kezdve pedig semmi nem állítja meg a "híreket". Nem is értem, ilyen részleteket miért kell tudatni bárkivel is, aki nincs ott!?
2021. júl. 30. 10:57
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerinted azokat a csajokat kefélik egymás előtt, akiket később feleségül vesznek majd? :)
2021. júl. 30. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!