Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon érzékeny terület a hüvely szex közben?
Szerintem ott a csiklóra gondolt. Ott van rengeteg idegvégződés, és a csiklós orgazmus hatalmas élmény. Legalábbis nekem.
Magától a behatolástól én sem tudok elmenni. Órákig is reszelhetne akkor se történne semmi. Persze, én is élvezem a szitut és izgató, kívánom, jól esik az érintése, közelsége, de ha nem ingerli a csiklómat nem megyek el. Ennyi.
Egyébként van akinek érzékenyebb a hüvelye, van akinek nem.
Az már jó pont ha gyengébben is, de el tudsz úgy is élvezni.:)
Köszönöm a válaszokat!
Igen, hallottam én is, hogy viszonylag kevés nő képes rá, de ez a 30% elég megdöbbentő adat. Eddig azt hittem, hogy nem tudok elélvezni, mert egy fél órás szex után sem volt semmi jó érzés. Most rájöttem, hogy háton fekve, folyamatos 6-8 perc mozgás kell nekem az orgazmushoz, és szerencsére a jelenlegi párom bírja szusszal - ha már én annyira nem vagyok jó kondiban.
Akkor ezek szerint nem nálam van a probléma, hogyha mások sem éreznek semmi olyat közben. A csikló valóban tele van idegvégződéssel, elég hozzáérni is szinte. Valószínű az általa olvasott cikkben is ez lehetett, csak rosszul emlékszik. Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!