Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire jó a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire jó a szex gumi nélkül? Nő vagyok, és eddig mindig gumival védekeztem, de az utóbbi héten kipróbáltuk anélkül, és hát úristen 🥰 ég és föld a kettő.

Figyelt kérdés

Annyira finom érzés volt és intim így érezni a páromat! Sokkal közelebb érzem lelkileg is azóta magamhoz. Másnak is van ilyen tapasztalata?

30 N ( 8 hónapja vagyunk együtt,nem szedek tabit)

2021. júl. 29. 21:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
59%
Nekem semmi különbség nem volt gumis és gumitlan szex között.
2021. júl. 29. 21:58
 12/29 anonim ***** válasza:
80%
Én sem érzem a gumit.
2021. júl. 29. 22:19
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Imadom,azaz igazi osszeolvadas N
2021. júl. 29. 22:38
 14/29 anonim ***** válasza:
64%

Én se tudom elviselni a gumit a szexben. De azért észnél kell lenni. Volt a kapcsolatunknak olyan időszaka, amikor lehet, hogy a kapcsolat ráment volna, de végső soron komoly kapcsolat volt, így bevállaltuk a megszakításost. Muszáj is volt, mert a gumi mindig elszakadt bennem, mert nem tudtam eléggé felizgulni és nem voltam elég nedves a gumira. Az meg aztán végképp nem volt megoldás, hogy hetente esemény utáni tablettázzak, mert persze mindig későn derült ki, hogy megint cafatokra ment bennem a gumi. Maradt a megszakításos. 6 éven át soha nem estem teherbe mellette.

Később volt egy-két komolytalanabb kapcsolatom, de azokban sem tudtam elviselni a gumit.: Ha az ember egyszer hozzászokik. Emiatt viszont vége is a szexuális életemnek, mert így nem lehet kalandozni.

2021. júl. 30. 00:54
 15/29 anonim ***** válasza:
26%

Én mindig húzok gumit.

Igaz, én bаszok fűvel-fával, az egészségem többet ér. Viszont, szeretem a szexet, minél több lányt befűzni.

2021. júl. 30. 01:02
 16/29 anonim ***** válasza:
56%

tényleg ég és föld.

mi is megszakítással védekezünk az elejétől kezdve, három éve (nyilván persze kellett, hogy komolynak kinéző kapcsolat legyen, és az életszakaszunk sem olyan, hogy túlságosan padlóra küldene egy esetleges gyerek - na meg a részemről kihúzásnál kifogástalan önfegyelmet igényel minden körülmény között, mert 1000 alkalomból 1 hiba sem fér bele)

2021. júl. 30. 10:08
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
Nem azt kell nézni, hogy milyen, hanem hogy a kapcsolatod milyen. Gyors kapcsolatban feltétlenül gumi, hónapos-éves dologban meg spirál vagy tabi.
2021. júl. 30. 10:32
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem eleve ott van elcseszve ez az egész gumi dolog, hogy túlságosan sima, Konkrétan a pasi farkát egy sima rúddá változtatja, (kb mint egy uborka )és megszűnik ugyanaz a dörzsölő hatás ami anélkül van.

Sok esetben a pasikat szidják, hogy nem akarnak gumit húzni, pedig nagyon sok nő is utálja, pont az miatt, hogy jelentősen csökkenti a szex élvezetét.

2021. júl. 30. 10:40
 19/29 anonim ***** válasza:
57%

Ízlés dolga, akinek tetszik, az mosson lábat gumicsizmában. :D

Ha nem nagy baj, én maradok az eredeti "naturista" körülmények között.

Sokkal finomabb!

2021. júl. 30. 15:28
 20/29 anonim ***** válasza:
75%
A nemibeteg-gondozó tele van mezítlábasokkal.
2021. júl. 30. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!