Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexnel.. Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnel.. Mennyire tágul ki és húzódik vissza?

Figyelt kérdés
Szeretem az anal szexet,.. Is, és most biztosan sok nő úgy gondolja hogy ez nem normális!? Tényleg nem az szerintetek? Ha ki tágul akkor mennyire fog ez vissza is húzódni? Lehet teljesen vissza állítani ezt? Még a huvelynel léteznek tornák, itt van valami ami segít? Fiúk titeket is kerdezlek akik ezt teszik és szeretik a parjukkal... Nagyon ki tud tagulni, van valami amit tesztek ellene? Akinek ez nem jön be kérem szépen hogy ne mocskolodjon, csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2021. júl. 28. 09:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Erre nincs torna. Teljesen egyéni,kinek mennyire tágul, az is befolyásolja hogy havi 2x vagy napi 2x csinálod, mekkora mérettel és mennyire odafigyelve és fokozatosan...
2021. júl. 28. 09:25
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Nekem speciel ritkán volt de az a kevés is hozzájárult egy szép kis aranyérhez.. Tud izgalmas lenni, de ilyen áron nem éri meg. És a hüvely esetén sem a nyílás áll vissza.. Az a torna teljesen más mint te azt gondolod. Az análnál pedig a záróizom nagyon erős így szűkebbnek hat, de nem marad úgy.. Akkor is visszaáll az eredeti állapotba ha a természetes funkciójára használod.. Gondolkozz logikusan
2021. júl. 28. 09:33
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Heti szinten csinálom és semmilyen problémám nincs. Szerintem csak azok mondják, hogy kitágúlsz meg hasonlók akik félnek kipróbálni. N
2021. júl. 28. 09:40
 4/19 anonim ***** válasza:
59%

#3 vagy inkább undorodnak tőle.

Ha probléma van, az nem egy alkalomtól lesz, hanem ha évekig nagyon sűrűn csinálod, és nem átlag mérettel.

2021. júl. 28. 09:44
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Én még nem próbáltam és nem is fogom.Szerintem undi és taszít is.
2021. júl. 28. 09:47
 6/19 A kérdező kommentje:
Ha szex van akkor csináljuk..Átlagnak mondható vagy lehet hogy attól még kisebb is a méret.
2021. júl. 28. 09:58
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Mi 2-3 hetente csináljuk. Semmi baja tőle.
2021. júl. 28. 10:44
 8/19 anonim ***** válasza:
65%
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Tapasztalat. 25 éves lány vagyok. A sexuális életem kezdetétől szeretem a popó sexet. Sokat csinálom. Az intim torna tökéletes hogy edzésbe tartsa az ember. A záróizom ahogy a nevében is van izom. Lehet edzeni, rugalmas, nyúlik. Ha rendszeresen intimtornázik az ember akkor nem tágul ki tartósan. Rugalmasabb lesz és ennyi.
2021. júl. 28. 11:02
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

Ne aggódj nem fog kitágulni és úgy maradni.Ahhoz extrém dolgokat kéne csinálni.De gondolom nem cólásüveg a végcél.

Az ilyen urban legend szövegeket feljdsd el.

A záróizom izom.Ha megsérted,akkor szakadás következik be.Na ez az extrémitás.De itt nem erről van szó!

Gondolj a spárgára.Mindig kicsit nyújtva el lehet érni hogy meg tudd csinálni.

Viszont nem maradsz úgy!!

Mert különben akár a nagyi is meg tudna csinálni,ha egyszer valamikor fiatalon pld szertornázott.De nem tudja,mert az izmok visszaállnak alapállapotba,és elveszik a hajlékonyság,azaz az izmok ,ha nincsenek évekig kellő nyújtás alatt,vissza,azaz összehúzódnak.

2021. júl. 28. 11:11
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Kitágul amennyire kell, majd visszahúzódik, semmilyen problémád nem lesz belőle HA betartjátok az alapszabályokat (higiénia, síkosítás, fokozatosság). Ha viszont aranyere van valakinek akkor annak a tüneteit súlyosbítja, szóval akkor igencsak kerülendő móka.
2021. júl. 28. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!