Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Misszionárius pózban nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Misszionárius pózban nagyon le kell mennie pasinak?

Figyelt kérdés
Nagyon szélesen kell terdelnie hogy jo Legyen a magasság?
2021. júl. 27. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Magasságtól függ, miért kérdezed?
2021. júl. 27. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól le kell mennie, de a nő tehet maga alá egy vánkost vagy más valamit, amivel picit a hátsóját megemeli, így könnyebb. Ha nem, akkor is a férfi megoldja, hogy jó mélyen tudjon behatolni.
2021. júl. 27. 12:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert tok más érzés volt két lánnyal, pedig egymagasak voltak kb.. nem akartam rájuk feküdni ugymond, egyiknél rendesen terdeltem, másiknál viszont majdnem a lábamon ültem kifelé néző terdekkel😅
2021. júl. 27. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha elég jól ráfekszel a nőre, nem agyonnyomod, akkor simán megy. Kartámasz, alkartámasz... persze a párna a nő csípője alá is segít.
2021. júl. 27. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3# igen, ezt én is megtapasztaltam, de bármilyen furcsa, a nők hüvelyének belső elhelyezkedése is eltérő.... tehát nem minden nőnek ugyanabban a szögben lehet betenni!
2021. júl. 27. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Én azt imádom, amikor átkulcsol így a nő és erősen, szorosan húz magába, minél mélyebbre hatolok, lehetőleg golyókig és a méhszájat picit nyomkodva a farkammal. Ekkor nem szükséges akkora terpeszben lennem, sőt, lehet úgy is, hogy a lábaim szorosan egymás mellett vannak és így körzök nagyokat, mélyen a hüvelyben. 🙂
2021. júl. 27. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Magasságtol is fugg. Fugg azért a sulytol és ágy puhaságátol is :D nehezebb no, vagy puhább ágyon jobban elsupped a nő öle, így mélyebbre kell menni.

Es fugg a notol is. Nekem is volt nom, akik szépen tartották a derekukat, de az utolso exem peldául o volt hogy néha úgy elhagyta magát, hogy nem tartotta semennyire, es szinte komplett elsullyedt az ágyban. Olyan kinlodás volt az egész, annyira nem tudtam volna odaférni hozzá. Vagy párnát tettem alá, vagy alá nyulsz kézzel. Na, de ezeken a "lusta" napjain olyan nehéz volt, hogy a kezed is elzsibbad, ha sokáig tartod :D

Ez egy osszetett dolog így, rengeteg változoval.

2021. júl. 27. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!