Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért tabu az orális szex adása? Hány százaléka a nőknek aki nem kényeztetné így a párját?
Nem szeretem ha nyalnak és én se kapom be.
A párom dettó. 10 éve boldogan élünk, teljesen kielégítő szex mellett.
11es
Persze, mert nem is meri már mondani neked, te meg bemagyarázod, hogy ez a normális.
12
Te aztán tudod mi a helyzet mások ágyában.
Aki nem szereti csinálni, jobb ha nem is csinálja.
De! Véleményem szerint minden nőt rá lehet venni erre. Ha kellően fel van izgatva, szereti a párját, jó a szex, rendszeresen ki van elégítve,
élvezettel teszi. Meg persze nem utolsó sorban számít a higiénia. Ha kellemetlen szagok vannak,
Meg 2 napos gatyában van a szerszám, szar és hugyszagú, nem kell csodálkozni.
#14-es szövegértelmezés!!!
Van olyan. Nem azt írtam, hogy nekem vette el a kedvem.
A barátnőm ilyen volt. Én megválogattam a pasijaimat.
15
"Minden nőt rá lehet venni"
Ha egy nőt rá kell venni és nem azért csinálja mert szereti akkor abban semmi jó nincs.
Soha nem próbáltam "rávenni" egy nőt sem.
Én el tudom képzelni azt is, hogy egyesek megalázónak érzik a helyzetet, kiszolgáltatottnak érzik így magukat, és ezért nem akarják. Azért ha kicsit belegondolunk, arra is rá lehet jönni, hogy egy férfit leszopni fizikailag sokkal kellemetlenebb érzés, mint egy nőt kinyalni.
Bár ezek egy jól kommunikáló partnerrel orvosolhatóak, csakhát ez a saját tapasztalataim szerint ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!