Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerettek szopni, vagy csak azért csináljátok, mert a pasinak bejön?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 01:25
11/19 anonim válasza:
Én először tartottam tőle és nagyon feszélyezett hogy megtegyem. De aztán rá kellett jönnöm, hogy alaptalan volt a félelmem és megtetszett a dolog. Most már szeretem csinálni.
12/19 anonim válasza:
Nem kényszerből csinálom, szeretem. Izgató nekem is, meg szeretek örömet okozni a páromnak.
13/19 anonim válasza:
De még mennyire. A legtöbbszös spontán, viszonzás nélkül is megteszem a pasimnak.
14/19 anonim válasza:
Én szeretek, csak sajnos nagyon pici a szájüregem, ezért nehezen tudom bekapni. Általában csak a makkot izgatom, ha nagy méret.
15/19 anonim válasza:
Volt egy partnerem ő többször elélvezett a szopástól. Bár tény h nagyon bejött neki, hogy nagy vastag, s állítólag szép nagyon. F
16/19 anonim válasza:
9-es!
helyes! en is ugyanigy!! erdekes hogy minel tobbszor cumizom annal jobban kivanom!! megveszek erte!! cumiztam mar moziban,szinhazban,etteremben,templomban is! ez utobbi helyen jobb es fincsibb adagot kaptam mint az a picinke kis iztelen ostya!
kivanok neked sok sok kellemes cumit!!!
puszi ,; Erzsi/39
17/19 anonim válasza:
Engem nagyon felizgat a szopás, maga a farok is de az is ha a férfi élvezi, hangokat is ad ki hozzá, meg persze a végeredmény ugye
18/19 anonim válasza:
na igen a vegeredmeny a boseges sperma akar az arcomba-(imaaaadooom nagyon)- de nyelni is mert fini
19/19 anonim válasza:
én a pasim kedvéért csinálom a cumit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!