Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondja ezt folyton?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt folyton?

Figyelt kérdés
miért van az ha egy férfi többnyire bódult állapotában sűrűn olyanokat mond,hogy megígéri nem fog bántani (szexuális értelemben) meg nem fog "rám mászni"?a kelleténél többször közli velem megnyugtatólag,hogy nem akar tőlem semmit,mikor már rengetegszer letisztáztam vele,hogy tisztában vagyok azzal,hogy nem akar tőlem semmit,mert sosem adta ennek jelét,viszont én ennek ellenkezőjéről szóban igen. miért ígérget valami olyan dolgot, aminek bekövetkeztét különben sem bánnám és egyébként is megbeszéltük nyíltan korábban, hogy semmi ilyen nem fog történni?

2021. júl. 25. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Akarnád, hogy legyen, sőt legyen durva és vad közben, ő meg csak azt mondja, hogy nem lesz semmi?

A kérdés igazából az, hogy hogyan legyen mégis.

Egyszer igent kellene mondani.

2021. júl. 25. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de fussunk már neki még egyszer a kérdésnek. Lehet én vagyok nehéz felfogású, de 3x olvastam végig a kérdést, de még most sem értem a dolgot... Most józanul azt mondja megdugna, részegen meg nem, vagy mi van???
2021. júl. 25. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Józanul és részegen is azt mondja hogy nem akarja. A kérdező még igen. Most meg azt nem érti, hogy miért mondja részegen is azt, hogy nem akarja.
2021. júl. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!