Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együtt maradnál a pároddal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál a pároddal, ha az nem elégítene ki oráliasan?

Figyelt kérdés
Több mint 4 eve vagyok együtt a barátnőmmel, aki nem hajlando engem oralisan kielegiteni. En mindig kinyalom őt. Megcsokolni sem szokott, mert nyalás után érzi a számon a puncijának a szagát. Illetve azt sem engedi meg, hogy megfogjam a haját. Meddig bírnátok ezt ki? Ok a megcsalásra?

2021. júl. 24. 23:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ok a megcsalásra, soha, semmikor. Ha nem felel meg az igényeidnek, akkor lehet továbblépni. Minek vagy vele 4 éve?
2021. júl. 24. 23:52
 2/18 A kérdező kommentje:
Mert segít felnevelni a gyerekemet. Özvegy gyerekes pasi vagyok. Nagyon jó pótanyuka, és a fiam nem bírna ki még egy anyuka váltást. Ezért nem hagyom el. De a szexuális életünk nem kielégìtő. Anál szexről sem akar hallani. Se oral szex, se csók.
2021. júl. 24. 23:59
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Aha. Kefélj félre, aztán majd magyarázd el a gyerekednek, hogy apu nem tudta kordában tartani a farkát ezért anyu otthagyta a vérbe. Amiket írsz problémák mind kiderülhettek elég hamar, ha így is bevállaltad a nőt és a gyerek érdekeit nézed akkor szépen félrerakod az önzőségedet és megpróbálsz annak örülni, ami van.
2021. júl. 25. 00:06
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Ezek az első hónapokban kiderülnek, az, hogy jó anya évek kérdése. Mégis jó volt az elején! Most már verheted a fejedet a falba, bár szerintem trollkodsz.
2021. júl. 25. 00:17
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
El se kell jutnia oda, hogy anya legyen belőle!
2021. júl. 25. 00:27
 6/18 A kérdező kommentje:
Neki is van egy gyereke. Közös gyerekünk nincs. Jó anya, a munkája során is gyerekekkel foglalkozik. Jól megvagyunk, csak a szexuális életünk nem kielégítő számomra.
2021. júl. 25. 00:31
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Valts olyan nőre aki kielégíti igényeihez szexuális téren is. Ha nem megy akkor maradj vele mert a gyereked nem bírná ki. Mikor megismerted akkor minden rendben volt csak most már megjött a szexuális igényed?
2021. júl. 25. 04:23
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Érthetetlen,hogy az orál és az anál ma a szex a tengelye.

Ezen múlik minden ? Ezen ?

Egy haverom is állandóan azért panaszkodott,mert a neje nem orálozott és egyszer engedte neki az anált.De mivel nem élvezte, szépen megkérte a haveromat,ez ne legyen többet.

A haverom erre elkezdett mindenhol nőket keresni, akivel csak orál és anál volt, szerintem az agyára is ment.

A neje mikor rájött, akkor kidobta,és a lányuknak sem engedi ,hogy az apjával sűrűn találkozzon.

A haverom pedig elborult és állandóan minden nőt meg akar .....mondván másra sem valók.

Nem a szexen múlik minden, és bizony , egy apa nézze azt is, mi a gyereke érdeke, mi jó neki. Ha ezzel a nővel a gyerek ilyen jól megvan, akkor el kell viselni, hogy ilyen a szex.

2021. júl. 25. 06:29
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Én együtt maradnék a párommal akkor is, mert szeretem.
2021. júl. 25. 06:37
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerinted ha kiderül, hogy mással cumiztatod a farkad, az nála belefér? Vagy azt könnyebb elmagyarázni a gyerekednek, hogy azért ment el, mert nem szopott, de jön helyére a Gizi, aki igen.

Csodás.

Szegény nő legalább élvezi a szexet veled?

2021. júl. 25. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!