Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek izgató, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KPeter kérdése:

Lányok szerintetek izgató, ha nyalás közben újjazzák óvatosan a popsitokat?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek igen és van akinek nem.
2021. júl. 23. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem
2021. júl. 23. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2021. júl. 23. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevés nőnek az, de vagy megkérdezed tőle amikor már OTT vagy, vagy finoman elkezded csinálni és ha élvezi folytatod, ha nem élvezi akkor abbahagyod. Felesleges idegektől előzetes felmérést kérni, kb. mintha azt mérnéd fel előre mennyi cukorral isszák a kávét, ki ennyivel, ki annyival.
2021. júl. 23. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A férjem előtt el sem tudtam képzelni, hogy bárki hozzáérjen a popsimhoz. Idővel kiderült, hogy őt izgatja, de mivel a kapcsolatunk elején én azt mondtam, hogy az anál nem vonz, sőt, így nagyon sokáig nem is került ez szóba. Aztán egyszer az ujja végig simított a popsi lyukamon és hallottam, hogy közben felsóhajt. Onnantól kezdve, hogy tudtam, hogy örömet okoz neki, egyre jobban felizgatott a gondolat engem is.

Én azt szeretem, ha nyalás közben a puncimat ujjazza, de ha előtte térdelek, akkor néha a popsimban köt ki az ujja. (Nem mindig!)

2021. júl. 23. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint kétféle nő van: aki nagyon élvezi, és aki abszolút nem engedi, hogy hozzáérj a hátsó bejáratához.
2021. júl. 23. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem találkoztam olyan nővel akit ne izgatott volna a dolog. Lehet, csak szerencse de nem hiszem...
2021. júl. 23. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen
2021. aug. 24. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!