Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez baj vagy nem?
Figyelt kérdés
Mikor maszturbálok a legelsőnél 5-10 perc kell, hogy elélvezzek bár ez attól függ mennyire vagyok felizgulva, de a második vagy harmadiknál elég 2-3 perc is.
Ez szex közben baj lehet?
Lány vagyok
2021. júl. 22. 15:35
2/8 anonim válasza:
Nem. Ha többször akarsz elélvezni egy együttlét alatt, fárasztó is lenne elölről kezdeni mindent...
3/8 anonim válasza:
nem baj, lehet az elején jobban rá kell hangolódj, vagy csak az első nehezebben jön, szexben is ennyi idő kell?
4/8 A kérdező kommentje:
Szexnél hamarabb felizgulok ugye a partner miatt is meg más tud olyan dolgokat is csinálni amit én magamnak egyértelműen nem.
2021. júl. 22. 15:48
5/8 anonim válasza:
Nem baj, söt nagyon jo! ("más tud olyan dolgokat is csinálni amit én magamnak egyértelműen nem." pontosabban itt mire gondolsz? Priviben is irhatod, ha nem itt akarod leirni.)
6/8 anonim válasza:
Legjobb!! Te akár hányszor elmehetsz szex közben én mindig vágytam rá hogy elérjem egy csajnál a többszörös orgazmust de sajnos nem jött eddig össze. Örülj neki hogy ilyen szerencsés vagy
7/8 A kérdező kommentje:
Ugy értettem, hogy csókolózás, simogatás, nyilván ő is ad ki hangokat stb
2021. júl. 22. 16:35
8/8 anonim válasza:
Ha tényleg csaj vagy, akkor a szerencsésebbek közül vagy, ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!