Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves nőként senki nem akart eddig lefeküdni velem hogy vagyok ilyen csúnya?
Hosszu hajam van
70 kg vagyok
175 cm
Van diplomám is
Normális vagyok az emberekkel
De a férfiak rám se néznek
175/70 az még csak nem is eros csaj. Az én exem 162/75 volt és simán egyutt voltunk. Más dolgon bukott meg a kapcsolat. Szerintem csak legyél nyitottabb, probálj meg tobbet mosolyogni, hamarabb flortolni a pasikkal, igen egy no is kezdeményezhet simán (esetleg talán kevésbbé válogatos. Eleg gyakran ez is ok lehet, hogy a o no maga van).
De hát látatlanul, és nem ismerve ezek csak találgatások.
A diplomádat senki se akarja megdugni, azt igencsak kár kiemelned, viszont jelent valamit.
Az állítólagos diploma ellenére komolyan azt város hogy látatlanban bárki mondjon bármit?
Fogalmam sincs, hogy csúnya vagy-e. Már elnézést, de számadatokból nem tudom megmondani, hogy férfi szemmel te jó nőnek számítasz-e.
De ettől sokkal fontosabb egy férfinak egyébként a stílus. Tehát lehetsz te arányos, vonzó csaj ha a gesztusaid, a beszédstílusod, a reakcióid olyanok, amelyek nem indítanak be.
Pl.: ha nem veszed a viccet hanem megsértődsz. S ennek párja: nem tudsz poént mondani olykor-olykor, akkor nehéz azt mondani, hogy érdekelsz.
De ugyanilyen ha mindenképpen kimért vagy, mert úgy gondolod, hogy te NŐ vagy. Ha nincs benned némi lazaság.
Szóval a számok lehet, hogy rendben vannak, de ez egy többváltozós egyenlet.
Az nem kérdés hogy csúnya vagyok-e igen, mert senki nem nyúlna hozzám
Rendesen öltözködöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!