Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, van még aki ilyen furcsán nedvesedik?
A mostani párom (41 éves, 2 gyermekes anyuka), igaz még csak szűk két hónapja vagyunk együtt, nagyon szereti a szexet, de nem nedvesedik rendesen, persze nem gond, mert kinyalom és úgy már tudunk kényelmesen dugni (nagyon szereti a nyalást és a dugást is), de orgazmust csak kézi csikló izgatással ér el, és orgazmuskor hatalmas nedvessége lesz hirtelen, utána is szeret még dugni (én ekkor élvezek el) és így saját nedvvel azért jelentősen más a dugás.
Igazából az érdekelne, van ezzel így más nő is, normális ez így?
Esetleg a korral jár ez (41 éves), mert 8 évvel idősebb nálam, nem volt még ilyen korú partnerem?
Orgazmuskor minden no nedvesebb lesz.
Tenyleg szomoru hogy ennyi pasi nem erti a noi testet
Az ok., hogy nedvesebb lesz, de előtte szinte egyáltalán nem nedves, hiába a csikló izgatás, hiába a szexelés, csak orgazmuskor jelenik meg a nedv, eddig nem így tapasztaltam.
Neked orgazmus előtt van nedvességed, vagy Neked sincs csak orgazmuskor (ez lenne a kérdés)?
Mi ez a rengeteg, rosszindulatu válasz? Akár mennyire is akarjátok bemagyarázni, bizony nem az a leggyakoribb a noknél, hogy orgazmuskor nedvesedik be a legjobban. 7 novel voltam egyutt eddig, és bizony mind úgy volt, ahogy a kérdezo leírta. Elojáték során mind rendeltetésszeruen kelloen benedvesedett. Esetlegesen még sex kozben fokozodott egy kicsit. Volt olyan, igen, hogy ha elértem egy izgato pontot nekik, akkor volt pár extra nedvesség.
De akkor is érvényes az állítás, hogy már a sex kezdetére nedvesek voltak.
Ettol még igen, elofordulhat, hogy valaki orgazmus hatására nedvesedik be jobban, elvégre senki nem egyforma. De ne hurrogjátok már le a kérdezot, meg hogy a ferfiak nem ismerik a noi testek. Nagyon is értelmeset kérdezett és nem az egy egy egyedi eset teszi akkor se az átlagot...
14-es, nekem a síkosító gondolatától is elszáll a libidóm.
Ha egy nő fel van izgulva rendesen, akkor nedves lesz. Ha nem, akkor valami gond van.
Az én nőmnél is ez van. ő 34 éves, de 30 évesen is ilyen volt. Előző nők sokkal jobban nedvesedtek, és dugástól is elmentek. A mostani dettó ugyanaz, amit te leírsz. Viccesek ezek a nagyokos hozzászólások, hogy a nők 80%-a csak csiklói orgazmust tud. Nem volt nagy szexuális múltam, de a tizenvalahány nőből kettő volt az, aki csak csiklói orgazmust tudott, e kettőből az egyik a velem való kapcsolatában ráérzett a hüvelyi orgazmusra, így maradt a jelenlegi, aki csak csiklós. Ez az én esetemben kevesebb, mint 10%.
Szerintem valami pszichés dolog lehet, néha bizonyos csillagállásoknál jobban nedvesedik. A kapcsolatunk elején -nehezen ugyan- de volt hüvelyi orgazmusa. Mostanában egyre jobban rágörcsöl erre, szerintem azért nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!