Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket izgat a kölcsönös fenéknyalás?
Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 15:43
3/13 anonim válasza:
Gondolatban soha, mintdig azt mondtam rá hogy fuj. De amikor alkezdett a pasim nyalni, és néha kicsit elkalandozott a nyelve - még nem egészen a popsimig - akkor mindig nagyon felizgultam rá, és lehet még be is vállaltam volna. Fordítva is így volt, amikor szopásnál kicsit lejjebb is nyalogattam a heréknél, vagy alatta, ott is kellemes reakciok voltak. Ha még egyutt maradtunk volna tovább, valoszinu, hogy az lett volna a vége, hogy belenyal.
4/13 anonim válasza:
Nem, de még a nem kölcsönös sem.
5/13 anonim válasza:
Nem.Nem szuktuk izgatni egymás feneket semmilyen módon.
6/13 anonim válasza:
Nálunk ez teljesen működőképes. Nekem fokozta ez az egész az összetartozás élményét, hogy minden porcikáját szeretjük és kívánjuk a másiknak. Az első anális szexünk után is nagyon kinyílt a szexualitásunk. Úgy éreztem, hogy a párom teljesen elfogad. Nőként engem nagyon felizgat a párom karbantartott popsilyuka. Szeretem neki csinálni és nagyon felizgat, ahogy élvezi. Nem csináljuk minden alkalommal, nem akarjuk elcsépelni, de színesíti az együttléteket.
8/13 anonim válasza:
pediga betyákörte nem tünik el magátu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!