Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány liter sperma fér el egy nőben?
Mondjuk a gyomrot nem kalkuláltuk bele..
Úgy sok
Egyénfüggő, kinek mennyire tágul, mennyire tudja elengedni magát, milyen mély a hüvelye stb. de szerintem 0,5-1 liter között lehet a kubatúra maximális nagysága.
Ja és biz' 3-5 cl egy teljes "adag" szóval fél literhez is 10-12 komplett lövés kellene, de inkább 20-25.
Szerintem az 1 liter rengeteg... én olyan 3 dl - re tippelnék 🙄
Egy pasinak kb vagy 10 ml sperma egy adag, persze van akinek nagyon sok van, de van akinek ennél kevesebb. Kb. 100 pasi kellene 1 liter spermához 😁 az sok..
Meg az a "baj", hogy már az első adag is kifolyik 😅 nemhogy a sokadik... legalábbis nálam... így nehéz űrtartalmat mérni 😁
Hány liter sperma fér el egy nőBEN.
Így szólt a kérdés. De ha téged még nem szoptak le....🙄
Meg azután ott a füle is....az orra....ha nincs szemgolyó, ott a szemüreg....
Bocs, egy ilyen hülye kérdésre lehetetlen értelmes választ adni! És miért sperma? Miért nem víz vagy fehérbor?
Röhej az egész:-)
Hány liter fér a fejedbe?
Ilyen kérdés után szerintem nem sok...
Ennyi kamu választ, meg annyira nem veszik a fáradságot hogy beírják keresőbe... Milyen egy liter??
"Mennyi az ejakulációkor kilövellt hímivarsejtek száma? A spermaszám 1 ml ejakulátumot tekintve (normál esetben ) 20-100 millió közötti. Egészséges férfiak ondója 1,5-5 ml egy-egy ejakulátumban."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!