Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy srác aki tetszik de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki tetszik de meghallott bizonyos dolgokat amiket nem kellett volna, mit csináljak? Sztori a kérdésben.

Figyelt kérdés

Nyaralni vagyok barátnőimmel és két sráccal. Egyikük bejön már régóta de nem tudta eddig. Nyaraláson kicsit összemelegedtünk de nem feküdtünk le. Viszont a srácban kissé zavar, hogy nincsenek nagyon életcéljai, semmi se érdekli, dolgozni se akar elmenni, arra játszik hogy eltartjákna szülei.

Na az történt, hogy elmentek a szállásról, én beültem vécézni, pörgettem az instám egyszer csak csörög a telefon és egy másik barátnőm az. Felvettem, elmeséltem neki a sztorit, hogy szerinte is igénytelen ena srác, aztán mikor leraktuk és én is végeztem bent kijöttem és azt látom hogy ott ül a srác a kanapén. Nem tudom mikor jött vissza mert nem hallottam, bele voltam feledkezve a beszélgetésbe, na meg két ajtó is van a szobáig a vécétől.

Teljesen ledöbbentem, valószínű mindent hallott hogy egy ingyenélőnek tartom. Azóta nem nagyon közeledik felém.

Szerintetek hogy tegyem jóvá, ha egyáltalán ezt jóvá lehet tenni... Én 20 vagyok, ő 22 éves.

2021. júl. 20. 22:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9-es

Mert úgy érzem hogy ez nem csak vonzalom hanem már-már szerelem a részemről. És ha ez az egy komolyabb hibája nem lenne akkor tökéletes lenne számomra. Ezért nehéz a szitu.

2021. júl. 20. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Pont egy ilyen e lettél szerelmes? És mi lesz később ha netán kialakul valami? Ha ő nem akar dolgozni eltartod te?
2021. júl. 21. 01:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Beszéltél vele azóta? Persze ha a lelkizés csak szarás közben megy, necces lesz alkalmat találni rá. Azért én valahol drukkolok nektek, mert így indítani egy kapcsolatot...
2021. júl. 28. 21:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni de ridegnek tűnt sajnos... 😣
2021. júl. 30. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!