Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik de meghallott bizonyos dolgokat amiket nem kellett volna, mit csináljak? Sztori a kérdésben.
Nyaralni vagyok barátnőimmel és két sráccal. Egyikük bejön már régóta de nem tudta eddig. Nyaraláson kicsit összemelegedtünk de nem feküdtünk le. Viszont a srácban kissé zavar, hogy nincsenek nagyon életcéljai, semmi se érdekli, dolgozni se akar elmenni, arra játszik hogy eltartjákna szülei.
Na az történt, hogy elmentek a szállásról, én beültem vécézni, pörgettem az instám egyszer csak csörög a telefon és egy másik barátnőm az. Felvettem, elmeséltem neki a sztorit, hogy szerinte is igénytelen ena srác, aztán mikor leraktuk és én is végeztem bent kijöttem és azt látom hogy ott ül a srác a kanapén. Nem tudom mikor jött vissza mert nem hallottam, bele voltam feledkezve a beszélgetésbe, na meg két ajtó is van a szobáig a vécétől.
Teljesen ledöbbentem, valószínű mindent hallott hogy egy ingyenélőnek tartom. Azóta nem nagyon közeledik felém.
Szerintetek hogy tegyem jóvá, ha egyáltalán ezt jóvá lehet tenni... Én 20 vagyok, ő 22 éves.
9-es
Mert úgy érzem hogy ez nem csak vonzalom hanem már-már szerelem a részemről. És ha ez az egy komolyabb hibája nem lenne akkor tökéletes lenne számomra. Ezért nehéz a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!