Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel swingerklubba akarunk menni (ő 19, én 22 éves vagyok, egy éve vagyunk együtt). Melyik a legjobb?
Mennyien vannak ott ilyenkor?
Egyedül mennék nőként mire lehet számítani? Mit lehet összehozni? 5-6 fős vagy 10-15+ fős gangbanget is akár?
Korosztály, igényesség téren mi a jellemző?
#11 bármit is össze tudsz hozni szóló nőként. Teljes biztonságban vagy, senki sem fog zaklatni - sokkal alacsonyabb a "tűréshatár" mint egy normál szórakozóhelyen, ami még ott elmegy, azért egy swignerből kivágják az illetőt.
Szóló nőnek aranybánya, ha akarsz csak nézelődsz, beszélgetsz, szauna, jackuzzi, eszel-iszol-táncolsz-bulizol megnézel másokat (semmi sem kötelező és nem fog senki kinézni ezért), ha csak 1-1 pasihoz van kedved akkor 1:1-ben bemész vele valamelyik zárható szobába (belülről zárható az ajtó, nem látni be), ha viszont x fős gangbanghez van kedved és ereszd el a hajamat akkor azt is meg tudod élni. Ha csinos nő vagy és mindent bele gátlástalanul akkor simán tudsz 15 (vagy több) pasival is lenni.
Utolsó te úgy látszik nem tudod, hogy tágul, szűkül 🤷♀️ Nem marad úgy akkor sem ha egyszerre 3 farok van abban a punciba 😅 utána 1 farokra is rátudunk szorítani de nagyon is!
Dl - et javaslom én is ha gangbanget szeretnétek. Mi is szeretjük a párommal, 10-12 pasival általában azért összehozható. Hasonló korúak vagyunk mint ti (20,25) Ha a barátnőd szép, csinos, jó teste van, akkor lesz jelentkező sok, egészen biztos. Hozzám is odajön kb mindenki, aztán eldöntöm ki az aki csatlakozhat hozzánk. Én szeretem a változatosságot ha ott vagyunk, lehetőleg több korosztályból pasit választani. De van is mindig 20-50 ig olyan aki szóba jöhet. Előbb szerintem csak 1 pasit vegyetek be, aztán majd meglátjátok mennyire tetszik és csak utána növeljétek a résztvevők számát.
Mi az ott megismert pasik közül nyolccal (köztük is van 20 éves is, de 52 is) , akikkel jó volt a szex tartjuk a kapcsolatot és már otthon is meg tudjuk oldani velük a nagyobb résztvevős gangbang partykat gumi nélkül is. Ha változatosság kell, új pasik, akkor megyünk swingerben. Ha izgat titeket akkor szerintem nézzetek be és majd meglátjátok, hogy csak elméletben érdekel e titeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!