Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik már felajánlották...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik már felajánlották négyszemközt pasinak (nem a párjuknak), hogy leszopnák, miért tettétek?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok ekkor?

Mi lett a sztori vége?

2021. júl. 20. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Sosem tettem ilyet.
2021. júl. 20. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Én sem. Csak szimplán rányúltam és amikor merevedett, elővettem neki és bekeptam.
2021. júl. 20. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Az egyetemen volt olyan, hogy megkeresett egy csoporttarsnom, hogy kellene neki nemi segitseg az egyik nehezebb tantargybol. A legtobben tudtak, hogy eleg jo vagyok belole, szoval nem lepodtem meg, de nem igazan volt akkoriban idom, mondtam neki, hogy hat sajnos nem nagyon erek ra. Erre felajanlotta, hogy ha megis segitek, leszop. Belementem a dologba, es meg dugas is lett a vegen :XD
2021. júl. 20. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Többször volt már ilyen, és mert vonzó volt a pasi, én meg nagyon szeretem csinálni
2021. júl. 20. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!