Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet,hogy gyakran nagy termetű, masszív lányokat molesztálnak, erőszakolnak?
Figyelt kérdés
Azon túl, hogy elítélendő, nem túl logikus...2021. júl. 20. 11:37
11/18 anonim válasza:
Vannak olyan nők akik összegyűrnek lazán titeket...
12/18 anonim válasza:
Az arabok es negerek gerjednek a testes lanyokra, mert a jolet szimboluma naluk
13/18 anonim válasza:
Mert egy srác szempontjából az is csak egy csaj. Én is lány vagyok, sportoltam is, nem vagyok egy szálka, de tudom, hogy semmi esélyem fiú ellen. Fizikumra pasiuralom van.
14/18 A kérdező kommentje:
Szeretem, amikor egy csaj így tudja hol a helye! ;)
2021. aug. 18. 19:16
15/18 anonim válasza:
Mit tudja hol a helye?
Egyértelmű hogy a férfiak sokkal erősebbek és ha akarnak valamit erőszakosan akkor semmit sem ér az ellenállásunk.
16/18 anonim válasza:
Nekem teljesen természetes, normális dolog, hogy lányként nincs esélyem fiúval szemben. Egy csajszinak nulla esélye, akkor is ha csak játék, lányként biztosan alul maradok, de ez így van rendben. :)
17/18 anonim válasza:
Szerintem főlleg a szakmai kihivás miatt. Egy 150 centis törpillát, bármilyen amatőr lever. A profik ezért inkább a nagyobb darab nőkkel probálkoznak, vagy egyszere több kisebb nővel.
Amúgy meg jo nagy idióta baromság a kérdés.
18/18 anonim válasza:
Amúgy ez tényleg így van. Eddig akiket láttam pl tévében, vagy a neten, hogy molesztaltak azok mind ilyen 138+ kiló, kB férfi arcú, testű állat nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!