Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet,hogy gyakran nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet,hogy gyakran nagy termetű, masszív lányokat molesztálnak, erőszakolnak?

Figyelt kérdés
Azon túl, hogy elítélendő, nem túl logikus...

2021. júl. 20. 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Vannak olyan nők akik összegyűrnek lazán titeket...
2021. júl. 20. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Az arabok es negerek gerjednek a testes lanyokra, mert a jolet szimboluma naluk
2021. aug. 18. 14:46
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Mert egy srác szempontjából az is csak egy csaj. Én is lány vagyok, sportoltam is, nem vagyok egy szálka, de tudom, hogy semmi esélyem fiú ellen. Fizikumra pasiuralom van.
2021. aug. 18. 19:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Szeretem, amikor egy csaj így tudja hol a helye! ;)
2021. aug. 18. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

Mit tudja hol a helye?

Egyértelmű hogy a férfiak sokkal erősebbek és ha akarnak valamit erőszakosan akkor semmit sem ér az ellenállásunk.

2021. aug. 19. 15:56
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Nekem teljesen természetes, normális dolog, hogy lányként nincs esélyem fiúval szemben. Egy csajszinak nulla esélye, akkor is ha csak játék, lányként biztosan alul maradok, de ez így van rendben. :)
2021. aug. 19. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem főlleg a szakmai kihivás miatt. Egy 150 centis törpillát, bármilyen amatőr lever. A profik ezért inkább a nagyobb darab nőkkel probálkoznak, vagy egyszere több kisebb nővel.

Amúgy meg jo nagy idióta baromság a kérdés.

2021. okt. 30. 01:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy ez tényleg így van. Eddig akiket láttam pl tévében, vagy a neten, hogy molesztaltak azok mind ilyen 138+ kiló, kB férfi arcú, testű állat nő.
2021. okt. 31. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!