Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumival is teljesen ugyanolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumival is teljesen ugyanolyan az aktus mint nélküle?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 11:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom, szerintem nem olyan hatalmas a különbség, nilván nélküle jobb és jobban érzel mindent.

Gumiban sem szar :)

2021. júl. 19. 12:16
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Eddig az összes csajommal kizárólag gumiba szexeltünk, egyszer volt az egyiknél gumi nélkül, más volt. Mostanában a csajom intézi a gumi vásárlást és előfordul hogy kisebbet vesz az viszont rossz mert nem lehet benne jót élvezni...
2021. júl. 19. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
én sosem értettem meg azokat, akik nem hajlandók gumit felvenni. Persze jobb anélkül, mint ahogy pucéron is sokkal jobb bemenni a tóba, de ha a lány nem akar úgy, ha nem akartok becsúszott babát, ha védekezni akartok, akkor sokkal jobb, mint a hormon.
2021. júl. 19. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Túl szűk a farkamra (szar méretet veszel), nem érzem a csajt. (Vékony a farkad vagy a csaj tág), Nem bízol bennem? (Nem bizalom kérdése, alkalminál alap, a fogamzásgátló szét roncsolja a testet, fertőzést meg nem szeretnék elkapni, se 24 évesen gyereket szülni)

Időben ki húzom nyugi (Nem kell el menned h terhes legyen te igen okos)

Kifogás mindig van, de tulajdonképpen csak önző dögök. Én nem szedhetek gyógyszert, nem lehet spirálom vagy más és 80% az esély nálam az ikerterhességre mivel mindkét szülömnek van. Ergo ha nem tetszik neki h fel kell húzni Viszontlátásra!

2021. júl. 19. 14:08
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Megint jönnek a megmondóemberek. Ha egyszer gumiban nem olyan mint nélküle, akkor nem mondhatom, hogy jajj de jó érzés gumival szexelni...
2021. júl. 19. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
nem, sokkal rosszabb. nem érzem a másik testhőjét, a nedvességet. akár egy kerek trappistát dugnék...
2021. júl. 19. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:
60%
Akik gumi nélkül akarnak dugni gondolom a gyerektartást is fizetnék utána..Na az az érzés megfizethetetlen lesz..Nem fogok se hormont szedni,se vetélni mert a kényes faszi nem tud gumit húzni..Elég jó nő vagyok,mi válogathatunk..Akkor faszikáim nem fogtok dugni..Gumi nelkül jó matyizást...Nem egy faszival volt dolgom aki hisztizett a gumi miatt..Mondtam neki vagy felveszi vagy ott az ajtó,nem dugunk..Utána már kussban voltak,s felhúzták a gumit..Szóval annyira nem lehet rossz..
2021. júl. 19. 16:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!