Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit tennétek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek ha a barátnőtök ilyet tenne?

Figyelt kérdés
Mit tennétek ha miközben gépeztek vagy esetleg ülve tévéztek, a barátnőtök a lábatokhoz ül mint egy okos kutya. Ki szeretném próbálni, mert izgat ha kutyának néznek, de félek hogy a partneremnek nem tetszene.
2021. júl. 19. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, aztán majd kiderül 🤷‍♂️
2021. júl. 19. 10:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos én vagyok különc, de a kapcsoaltaimban mindig meg szoktuk beszélni a vágyainkat és preferenciáinkat. Akkor is, ha szokatlanok, lefeljebb ha az a másiknak nem jön be, akkor hanyagoljuk.
2021. júl. 19. 10:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is általában felhozom amit szeretnék, de nem szeretném ha esetleg emiatt kiábrándulna
2021. júl. 19. 10:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ugrana be, hogy le akar cumizni és elővenném a farkamat.
2021. júl. 19. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne.
2021. júl. 19. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elővenném a nutellát.
2021. júl. 19. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene és tennék rád pórázt is. Néha megsimogatnám a buksidat, de meg is tanítanálak dolgokra amit tudnod kell.
2021. júl. 19. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejönne és a kutyusos pózban csinálnánk! f
2021. júl. 19. 11:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem elotte azért említsd meg neki, hogy kiprobálnád kicsit, milyen lehet az alázos sex, esetleg egy kis BDSM cucc. Konkrétan nem kell elmondanod, hogy szeretnél a "kutyája" lenni, ne lodd le a poént, de mindenképp említsd meg neki elotte. Ha odamész elozetes informálás nélkul elé négykézláb a lábához, valoszinu azt fogja hinni, hogy szopni akarod. Es nem a kutyájaként fog rád tekinteni. Vagy ha oda is mész, valahogy add a tudtára, hogy te most az o rabszolgája, kutyusa vagy és azt tesz veled az urad, amit akar.

De amúgy maga az otlet nagyon jo és otletes. Ne szégyeld magad ez miatt. Nyugodtan beszéld meg vele ezt.

2021. júl. 19. 11:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki ki meri élni magát és mer azt csinálni amire vágyik
2021. júl. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!