Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek ha a barátnőtök ilyet tenne?
Figyelt kérdés
Mit tennétek ha miközben gépeztek vagy esetleg ülve tévéztek, a barátnőtök a lábatokhoz ül mint egy okos kutya. Ki szeretném próbálni, mert izgat ha kutyának néznek, de félek hogy a partneremnek nem tetszene.2021. júl. 19. 10:34
1/13 anonim válasza:
Próbáld ki, aztán majd kiderül 🤷♂️
2/13 anonim válasza:
Biztos én vagyok különc, de a kapcsoaltaimban mindig meg szoktuk beszélni a vágyainkat és preferenciáinkat. Akkor is, ha szokatlanok, lefeljebb ha az a másiknak nem jön be, akkor hanyagoljuk.
3/13 A kérdező kommentje:
Én is általában felhozom amit szeretnék, de nem szeretném ha esetleg emiatt kiábrándulna
2021. júl. 19. 10:39
4/13 anonim válasza:
Nekem az ugrana be, hogy le akar cumizni és elővenném a farkamat.
7/13 anonim válasza:
Nekem tetszene és tennék rád pórázt is. Néha megsimogatnám a buksidat, de meg is tanítanálak dolgokra amit tudnod kell.
8/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne és a kutyusos pózban csinálnánk! f
9/13 anonim válasza:
Szerintem elotte azért említsd meg neki, hogy kiprobálnád kicsit, milyen lehet az alázos sex, esetleg egy kis BDSM cucc. Konkrétan nem kell elmondanod, hogy szeretnél a "kutyája" lenni, ne lodd le a poént, de mindenképp említsd meg neki elotte. Ha odamész elozetes informálás nélkul elé négykézláb a lábához, valoszinu azt fogja hinni, hogy szopni akarod. Es nem a kutyájaként fog rád tekinteni. Vagy ha oda is mész, valahogy add a tudtára, hogy te most az o rabszolgája, kutyusa vagy és azt tesz veled az urad, amit akar.
De amúgy maga az otlet nagyon jo és otletes. Ne szégyeld magad ez miatt. Nyugodtan beszéld meg vele ezt.
10/13 anonim válasza:
Örülnék neki ki meri élni magát és mer azt csinálni amire vágyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!