Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik férfi test kevésbé rossz? www.kepkezelo.com/images/0s0qbvar96ta05yp5ty8.jpg
Azért kérdem így mert szerintem egyiket sem lehet jónak nevezni csak kevésbé rossznak. A jobb oldalinak az az előnye, hogy ruhában kevésbé tűnsz nyüzügének és talán férfiasabb külsőt sugároz egy nagyobb, nehezebb test. Viszont ha leveszed a ruhád elég szarul néz ki ez a plöttyedt has.
A másik viszont azért rossz mert ruhában nagyon vékonynak nézel ki és sok nőnek nagyon nem jön be egy kifejezetten vékony pasas. Viszont ha leveszed a ruhát akkor egy esztétikus testet mutathatsz egy kicsit kockás hassal.
😂😂😂
Megis mi bajod van, utolso? Miert kattantal ra igy erre a modellre? Nem is figyeltem az arcat, azt se tudom, kicsoda. Testrol van szo a kerdesben.
A bal oldali egész formás test, tetszik.
De tetszett már 1x olyan testű férfi is, mint a jobb oldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!