Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki a WcC-papír gurigás hasonlatot?
Lehet, hogy én vagyok a bűnös és én hoztam be ezt az összehasonlítást a Gyakorira, mert ezt kb 2 éve észrevettem és gondoltam ez jó mérési lehetőség, mert a centiknél mindig csalnak a srácok, hogy nagyobbnak tűnjön minden.
Az ötlet és a tapasztalat onnan jött, hogy nálunk van sok-sok szexjáték, mert szeretjük használni őket, köztük jónéhány dildó is. Abban van a páromnak egy kedvence, egy tök átlagos méretű darab, ami a statisztikát nézve hosszban sem kimagasló és vastagságban is azt mondanád pont átlag, vagy talán egy hajszállal nagyobb. Mivel dildo, ezért pontos méretek vannak a gyártó honlapján, ezért nem lehet csalni, mint a saját farkunkkal.
Az én farkam, habár elég hosszú, vastagságban átlag alatti. Nem vékony, de alatta van. Eddig még sosem jelentett ez szexben problémát, mert ha a lány felizgul, akkor lent olyan mint a satu.
Mivel ez a dildo párom szerint tökéletes minden oldalról, egy olyan darab amit a hét bármelyik napján tud használni probléma nélkül (nem kell rákészülni, előre izgatnia magát vagy esetleg tágítani, mint a vastagabb daraboknál), ezért elkezdtem összehasonlítani a sajátommal. Nem tudom már hogy, de kezembe akadt a guriga, amikor éppen pucér voltam, egyedül otthon, állt a farkam, éppen maszturbálni terveztem és hát felhúztam magamra. Könnyen feljött, nem szorított. Ekkor gondoltam megnézem a többieken. A nagyobb darabok természetesen nem mentek fel, és ez az átlag darab pedig éppenhogy nem ment fel. Lehet bele tudtam volna passzítani, ha igazi farok lett volna biztos nagy nehezen felhúzható lett volna, de szilikonként szemre ugyanaz a méret volt, de nem tudtam rendesen ráhúzni.
Ezért az én fejemben elkönyveltem, hogy a guriga módszer jó lemérni az átlag vastagságot, ott nem lehet csalni a centikkel.
Mivel itt a gyakorin rengeteg a centi méregető srác, akik félnek, hogy X centi nem elég nagy, nem elég vastag, akik azt hiszik azon az X centin múlik a boldogságuk, vagy hogy azon múlik, hogy szupermodell barátnőjük lesz e vagy bányarém, hogy mekkora pontosan a farkuk és persze a kommentjeikben folyton "csalnak", ahol tudnak a vonalzóval, azért sokszor írtam nekik, hogy "figyi, ha pont befér a gurigába, akkor teljesen átlagos a méreted, ha pedig nem tudod felhúzni a gurigát, akkor átlag feletti vagy"
Az, hogy az átlag vastagság elég e egy nőnek vagy sem, azt mindenki döntse el maga, az nem érdekel, az enyém átlag alatti és nem okoz problémát kielégíteni a páromat vele, de biztos van nő, akinek ez kevés. Én sosem állítottam, hogy a guriga a minimum vastagság, én csak annyit, hogy a statisztikában kb akkora az átlagos vastagság.
Dildo alatt műfarkat értek, valóságos, élethű, igazi emberről formázott műfarkat szilikonból (mert sokan hülyék és azt hiszik a vibrátor a dildo)
WC papír méretek:
lehet igazad van, de én az elmúlt 10 évben nem emlékszem különböző méretű gurigákra, max ha spéci papírtörlőt vettünk vagy a nagy gyári tekercsek, de szerintem ez univerzális méret... de lehet van köztük 1-2 mm eltérés.
Attól még szerintem nagyon is jó módszer lemérni, hogy kicsi vagy nagy e a méreted. Sokkal biztosabb mint a centizés, ahol valljuk be, a kisfarkúak mindig csalnak. De biztos vagyok benne, hogy itt is csak azok ugrálnak ezen a mérési módszeren, akiknél lötyög a guriga... ha nem tudnád magadra felhúzni, akkor nagyban mosolyognál és igazat adnál...
17 16-os vagyok, ha elolvastad volna a korábbi hozzászólásokat, akkor láthattad volna, hogy nem 1-2 mm-es az eltérés, mert van 3-4cm és 5 cm átmérőjű guriga is. Ha az 5 cm-esbe nem megy bele az már jóval az átlag fölött van. 5cmxpi=15.7cm kerület igencsak az átlag fölött van. Persze mivel ez a módszer elég gagyi lehet, hogy valakinek 14cm kerülettel is beleszorul ha elléggé ovális a keresztmetszet.
A dildók valódi péniszről vannak mintázva, de mégis álltalában majdnem kör keresztmetszetűek. Valójában viszont az igazi gyakran közel sem kör kereszmetszetű, a hosszab átmérő több centivel is nagyobb lehet mint a rövid átmérő. Szóval teljesen értelmetlen módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!