Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kérjem meg a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg a barátomat, ha ki szeretnék próbálni pár dolgot a szexben?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagos dolgokról van szó, nem hiszem, hogy bármelyik is extrának számítana, meg ő is normális, valószínűleg jól reagálna, csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudok ilyenekről beszélni (se vele, se mással).

Tudom, másoknak ez zsigerből jön, tudom, nyomorék vagyok, tisztában vagyok vele. Szóval nem kell megmondani, én is tudom, légyszi segítő szándékú válaszokat írjatok. Köszi.

2021. júl. 16. 13:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#5, 7: Bocsi, PTSD-m van, így elég nehéz bármilyen szexuális dolog. Csinálni is, nem csak beszélni róla.

Többieknek köszi a válaszokat. :)

2021. júl. 16. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

#11-nek: "Bocsi", de ezt eddig elfelejtetted közölni velünk. Nade különben is én úgy tudom, hogy még egy tolószékbe kényszerített ember sem szereti ha sajnálják... :-)

Ehhez képest te még nagyon jól állsz:

[link]

Arról nem is beszélve, hogy: "messziről jött ember azt mond, amit akar." :-)

2021. júl. 16. 16:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Nyilván nem sajnáltatni szerettem volna magamat, nem gondolod, hogy akkor eleve a kérdés alá írtam volna? Pont ezért fogalmaztam finomabban: "Tudom, másoknak ez zsigerből jön, tudom, nyomorék vagyok, tisztában vagyok vele. Szóval nem kell megmondani, én is tudom, légyszi segítő szándékú válaszokat írjatok. Köszi." Nem felejtettem el közölni, csak te vagy nem tudsz szöveget értelmezni, vagy leszartad.

Amúgy meg most te akarod megmondani nekem, ismeretlenül, hogy ami érzek, az nem is vészes, és milyen jó nekem? Szerintem én jobban tudom...

2021. júl. 16. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

#13-nak: Végtelen vita a semmiről: BEKAPCS! :-)

Szóval szöveget nem tudok értelmezni, hmmm, tehát abból, hogy:

"...tudom, nyomorék vagyok, tisztában vagyok vele."

Ebből rajtam kívül mindenki más leszűrte hogy neked PTSD-d van, ez igen! :-)

Továbbá:

"...most te akarod megmondani nekem, ismeretlenül, hogy ami érzek, az nem is vészes, és milyen jó nekem?"

Miért neked van jogod ahhoz, hogy elmond nekem, hogy nem tudok szöveget értelmezni és lexarom, amit írsz??? :-)

Hidd el a legtöbb ember saját magának csinál problémákat!

2021. júl. 16. 16:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ki kezdett el kötekedni annak ellenére, hogy leírtam, hogy tisztában vagyok a gyengeségeimmel, és nem kioktatást várok, hanem segítséget... Amit amúgy le se kellett volna írnom, mert erre ki kíváncsi?

Nem kell tudnia minden random embernek a PTSD-mről, ezért is nem ezt írtam eleve...

"Miért neked van jogod ahhoz, hogy elmond nekem, hogy nem tudok szöveget értelmezni és lexarom, amit írsz??? :-)"

Nincsen, de a két dolgot nagyon nem kéne egy szinten említeni... Az "Ehhez képest te még nagyon jól állsz" az pont egy olyan mondat, mint amikor valaki azt mondja egy depressziósnak, hogy "csak ne legyél szomorú". Egy tolószékesnek se mondanád, hogy csak álljon fel... Értem, hogy nem konkrétan ezt mondtad, de hasonlóan lekicsinylő volt ez is.

1:41, pont a PTSD az egyik példa: https://www.youtube.com/watch?v=5DPGBLAnbzY

2021. júl. 17. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!