Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok belenyomnátok a pasi fejét a feneketekbe hogy úgy nyalja mindkét lyukatok hatulról?
Figyelt kérdés
Szerintem pasiként izgató.2021. júl. 16. 11:47
11/18 anonim válasza:
Atyám... Mindjárt jön "Róka Úr"...
12/18 anonim válasza:
Anyám, hogy itt milyen magas szinten megy a prüdéria. Szerintem is szexi dolog, amit leírsz. Nekem izgató, ha a párom a popsimmal is foglalkozik. Soha nem volt még egészségügyi probléma ebből.
Nekem is izgató a párom popsija, természetesen én is kinyalom őt, közben verem a farkát. Hatalmasat tud így élvezni. Nem csináljuk minden alkalommal, mert szeretjük a változatosságot és kár lenne elcsépelni.
15/18 anonim válasza:
Ezt a sok baromságot :-)
Komolyan nem hiszem el :-)
16/18 anonim válasza:
Akárhonnan nézem a dolgot, eddig nagyon sok lánynak okoztam örömöt és élvezetet, hogy 69 közben simán felmentem a popsijához és ott is kalandoztam a nyelvemmel. És ha egy srác finoman nyal, az megérzi a partnernőn, hogy hol mikor és hogyan a legizgatóbb a lánynak. Ennyi.
17/18 anonim válasza:
Engem ez nem vonz de nem a bakteriumok miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!