Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp most dugja a szeretője a páromat az alsó szinten, míg én fent vagyok. Mást is izgat az ilyen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 19:34
12/20 anonim 

válasza:

Annyira szánalmasak az ilyen impotens pasik álmodozása...
14/20 anonim 

válasza:

Nagyon izgatna. Csak nem menne bele a párom. De én is szívesen beszállnék valahová házibarátnak 34 f
15/20 A kérdező kommentje:
Ma is itt volt, de elég béna mert a páromat nem tudta kielégíteni. Nekek kellett. :)
2021. júl. 18. 20:29
16/20 A kérdező kommentje:
Nekem
2021. júl. 18. 20:29
18/20 anonim 

válasza:

Engem nagyon izgat.
Az előző feleségemmel sokat hármasoztunk. Kb. két évig heti egy-egy alkalommal. Nekem nagyon bejön a dolog.
Sajna a feleségem nem akarja, még kipróbálni sem.
Egyrészt, engem energiával tölt fel a hármasozás, az izgalom, ami mind testi, mind leki is.
Én úgy élem meg, hogy a szeretet nem korlátoz, s a külső partner bevonása a pár közös élménye, így a kettőjük "játéka" a külsős partner.
19/20 anonim 

válasza:

Feljött, hogy nyald ki, te meg ahelyett, hogy neki esnél, ide írsz?... Utólag is megírhatod.
Milyen volt az íze,most már nagyon érdekel!
20/20 A kérdező kommentje:
Általában feljön, hogy nyaljam ki, azután visszamegy, és ha elment a pasi utána dugom meg.
2021. júl. 31. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!