Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány élvezi a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány élvezi a szexet akkor akar folytatást?

Figyelt kérdés

Nem a barátnőm de vonzódunk egymáshoz nagyon, sajnos ő még nem akar elköteleződni😥 nagyon megszerettem őt.

Pár napja szexeltünk először és már attól hogy simogattam, csókolóztunk nedves lett a bugyija. Nagyon élvezte magát a szexet is nagyon nedves volt és orgazmusa is lett.

Ha jó volt a szex akkor még lehet folytatás?

Túl szép lány így nagyon sokan harcolhatnak érte😔

2021. júl. 15. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

igen.

óóó régen én is voltam ebben a hibában, hogy túl szép egy csaj, és b/*/szki tuti nem jön össze.

Hát ezért nem jön össze, mert nem hiszed el magadról!

Egy szép, szexi nőnek is ugyanúgy vannak igényei, ugyanúgy vágyik a szerelemre, hogy viszont szeressék.

Sőt kapaszkodj meg: ugyanúgy kakil, és pukizik, büfög mint te :D max kicsit diszkrétebben.

Egy szép nő is EMBER.

Erre akkor jöttem rá, mikor bő fél évvel később rám írt az akkori lány akivel a saját "úgy sem lesz nála esélyem" miatt nem jöttem össze, hogy kiköltözik külföldre, és igazán sajnálja, hogy anno nem lett több, mert el tudta volna velem képzelni...

Róka Adrienn tipus volt külsőre kb.

Fel a fejjel, és hidd el, hogy igenis összejöhet!

Külső megfog, belső megtart, jó szex hozzáláncol ;)

Ne erőltesd ha nem akarja még a kapcsolatot, kezeld lazán, majd alakul, ne légy görcsös, ne nyomulj túlságosan.

2021. júl. 15. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Elsővel egyet értek. Bízz magadban, legyél határozott, ez kell egy nőnek☺
2021. júl. 15. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem akarja, ne erőltesd, mert csak elijeszted. Azt se kell mondanod, hogy te nem akarsz semmit. Sodrosz az árral és ha kell elengeded.

Az hogy élvezi a szexet. Egy dolog. A másik hogy mi van a fejében.

Nekem is volt nő dugtam, élveztem, nem akart tőlem többet, aztán összejöttünk nagy nehezen, összeköltöztünk, majd kiderült rendszeresen félredugott, mert nem akart elkötelezedni. Én meg emiatt egy csomó szex-és kapcsolat alkalmat elmulasztottam. Kidobtam. Most ő futna utánam.

A lényeg: sosem éri meg egy valaki után futni, aki nem akar veled futni, mert közben elszalad melletted az élet.

2021. júl. 15. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Élveztem a szexet és ő is
2021. júl. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!