Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Általában a "hüvelyi" orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában a "hüvelyi" orgazmust is megélő nők kedvelik a hosszabb és vaskosabb méreteket? Ez az infó minfó mindig kimarad amikor a méret a téma.

Figyelt kérdés

Kedves hölgyek kérlek írjátok le mekkora az ideális méret (hossz és vastagság) számotokra kiegészítve azzal az infóval, hogy vaginális orgazmust át tudtok-e élni? 1 több vagy sorozat orgazmus?

Köszönöm

2021. júl. 15. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
16-18 cm, van hüvelyi orgazmusom, általában 1
2021. júl. 15. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerencsére nekem is van hülvelyi, pasimé 15-16 körüli, nem túlvastag, általában 1-2 orgazmusom van.
2021. júl. 15. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Általában az összes nő a nagyobb méretet szereti.
2021. júl. 15. 10:22
 4/7 harebell ***** válasza:
96%
Van hüvelyi orgazmusom, néha sorozatos is, de ettől még az adottságaim miatt az átlagos vagy annál kisebb méret az, ami a legjobb érzés nekem (hosszban és vastagságban is).
2021. júl. 15. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Ritkán, de van hüvelyi orgazmusom, de nekem eddig mindig csak fájdalmas volt egy nagy méret, nem tudtam élvezni és hüvelyi orgazmusom sem volt soha nagy mérettel. Az átlagos méret a legjobb.
2021. júl. 15. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Én ugyanúgy élveztem el a 12 cm hosszútól, mint a 18 cm hosszútól.

Szerintem attól is függ, mennyire kemény, mert a kisebbnél mindig akkor élveztem el, mikor már a srác is nagyon a közelében járt, mert gondolom már nagyon keményedett, és akkor ingerelte a legjobban a "pontokat". Jó volt vele a szex nagyon.

A hosszú és vastagabb már tud fájdalmas is lenni, úgyhogy azzal óvatosabban kell bánni. De az is nagyon jó tud lenni.

Szóval passz. Én nem farokmérethez kötném az élvezést, mert egy ujjazástól is lehet orgazmus, pedig az messze áll egy néger dákótól :D

2021. júl. 15. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem méretfüggő. Nálam ez kizárólag a pasi figyelmétől és az egymásra hangolódástól (vagy annak hiányától) függ. Csak olyannal nincs, aki elsősorban magával törődik.
2021. júl. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!