Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a "hüvelyi" orgazmust is megélő nők kedvelik a hosszabb és vaskosabb méreteket? Ez az infó minfó mindig kimarad amikor a méret a téma.
Kedves hölgyek kérlek írjátok le mekkora az ideális méret (hossz és vastagság) számotokra kiegészítve azzal az infóval, hogy vaginális orgazmust át tudtok-e élni? 1 több vagy sorozat orgazmus?
Köszönöm
Én ugyanúgy élveztem el a 12 cm hosszútól, mint a 18 cm hosszútól.
Szerintem attól is függ, mennyire kemény, mert a kisebbnél mindig akkor élveztem el, mikor már a srác is nagyon a közelében járt, mert gondolom már nagyon keményedett, és akkor ingerelte a legjobban a "pontokat". Jó volt vele a szex nagyon.
A hosszú és vastagabb már tud fájdalmas is lenni, úgyhogy azzal óvatosabban kell bánni. De az is nagyon jó tud lenni.
Szóval passz. Én nem farokmérethez kötném az élvezést, mert egy ujjazástól is lehet orgazmus, pedig az messze áll egy néger dákótól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!