Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az jó bosszú a pasimhoz, mert megcsalt, ha áthívom négyesbe a három legjobb barátját és nagyon r*bancosan szexelek velük?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 13:30
21/36 anonim válasza:
A legjobb barátai valószínű nem fognak megdugni,max jót röhögnek rajtad egyet 4esben...te ribbbanc
22/36 anonim válasza:
Ne csodálkozz ha lefognak, lefényképeznek aztán a képeid/videóid facebookon vagy napiszaron kötnek ki.
23/36 anonim válasza:
Dugott már meg ilyenért utána pasi, úgy, hogy én nem egyeztem bele.
Nem éri még
25/36 anonim válasza:
Jól megmutatnád neki, tisztára, mint a Júdeai Népfront!
27/36 anonim válasza:
Jobb ötletem van. Szexelj velem, vegyük fel és küldd el az egész családjának. A végén belemondod hogy veled sosem volt ilyen jó te kisfarkú.
Na? Kamera már pörög, csörögj! LOL
28/36 anonim válasza:
Mekkora egy rongy vagy kérdező.
29/36 anonim válasza:
Te nem csak bosszút szeretnél szerintem, ha nem vágysz is erre! Igazából inkább valami ideg pasival, pasikkal ted meg, mert ha kikerülnek képek közös oldalakra lehet, hogy annak meg te nem örülnél!
30/36 anonim válasza:
Miért lenne ez egyáltalán bosszú? Hosz nem csinálsz vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!