Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a leghosszabb maszturbálásotok? és mennyi idősen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 11:17
11/25 anonim válasza:
Kb. 5 óra volt pár éve,azthiszem 14 évesen,emlékszem hogy utána fél óráig csak pihegtem meg takarítottam:D
De már nem kell olyan sokáig elhúznom hogy nagyokat élvezzek,most is elég volt rá egy óra miután felébredtem
12/25 anonim válasza:
11-es, a fal is olyan lett anno? :)
13/25 anonim válasza:
Arra nem emlékszem,de lehet...
Reggel csak a vállamig ment,onnan azért jobb törölgetni mint a falról😅
14/25 anonim válasza:
Azigenn.
Képzelem, akkor 2-3 nap kihagyás után mi lehet :)
Oda már nem elég egy 10-es csomag zsepi :)
15/25 anonim válasza:
Hát gondolom,nem szoktam 3 napot kihagyni,meg a zsepiket sem számolom😂
17/25 anonim válasza:
Kb 2-3 óra, edging edzésként. :)
De volt már 4-5 órás is, ott viszont webkamerás lányokat nézegettem közben.
28/F
18/25 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam meddig megy . 11 lövésig jutottam folyamatos recskával . Az utolsó már elég nehezen ment kevés anyaggal .50 évesen kb.
20/25 anonim válasza:
Már kb 2 órája csinálom de még birom. Jó itt sztorikra masztizni😁 majd ha végeztem és nem felejtem el meg irom mennyi ideig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!