Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszik, ha egy lany izmos es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik, ha egy lany izmos es kockas a hasa? (video)

Figyelt kérdés
[link]
2021. júl. 14. 11:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
Neki kockás a hasa? Ezek szerint az enyém is az,csak eddig nem tudtam.
2021. júl. 14. 11:44
 12/27 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nagyon bejönnek az ilyen csajok 🥰😍

23F

2021. júl. 14. 12:01
 13/27 anonim ***** válasza:
35%
#9 miért kéne mindenkinek az izmos csajokért odalenni? Nagy tiszteletet érdemel tényleg, sok munkája van ebben az biztos, de ettől még nem fog minden pasinak tetszeni. Vannak, akiknek a vékony nők jönnek be, másnak a husisok, megint másnak az izmosak. Ahány ember, annyi ízlés. Egyébként én voltam egy időben kimondottan izmos nagy combokkal és kevesebb férfinak tetszettem, mint most vékonyabban. Most is látszik rajtam, hogy sportolok, mert kerek a fenekem meg formás a combom, karjaim, de most nem olyan extrém mértékben.
2021. júl. 14. 12:02
 14/27 A kérdező kommentje:
13 Ha neked a fenti csaj extrém izmos, akkor gondolom te mennyire lehetsz sportos alkat😅😅😅
2021. júl. 14. 12:18
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

#13: senki sem mondott olyat, hogy mindenkinek az izmos csajokért kellene odalenni. Nem vagyunk egyformák, az ízlések is különbözőek. Szerencsére. Semmi gondom azzal, ha valakinek a sovány, másnak meg a husi jön be, én csak elmondtam a véleményem, hogy inkább ilyen, mint a duci vagy csontsovány.

Másrészt én arra reagáltam, hogy attól, hogy valakinek nem pont a sportos az esete, még nem kellene leszólni, ő legalább tett azért, hogy jól nézzen ki (nyilván neki ez tetszik, és az a legfontosabb, hogy az ember magával elégedett legyen, nem másokért kell így vagy úgy kinézni).

Viszont sokan kritizálják, akik saját magukkal sem elégedettek, pedig mindenki előtt nyitva van a konditerem...

2021. júl. 14. 12:19
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Birom amikor sokan heti 3 edzestol azt hiszik, hogy mekkora sportemberek lesznek, foleg ha esetleg meg nem is terhelik magukat progresssziven. Ferfiak kozul is rengetegen vannak, akik ugyan azt csinaljak a konditerembe heti 3x es semmilyen iranyba sem fejlodnek vele. Ha szarul csinalja valaki az edzest, akkor az legfeljebb egyhelyben topogashoz jo.
2021. júl. 14. 12:22
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
bejon, csini
2021. júl. 14. 12:35
 18/27 anonim ***** válasza:
26%
#15 mert aki nem ilyen izmos, az csak csontkollekció vagy dagadt disznó lehet?🤣A kettő közt nincs egészséges átmenet szerinted? Te még nem láttál formásan vékony vagy átlagos alkatú, vagy vékony, de nagy cicis stb alkatú nőket? Azért a világon nem csak 3 testalkat létezik.
2021. júl. 14. 12:47
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Én személyi edzővel edzek, már nem az elsővel és mind azt mondta, hogy heti 4 edzésnél több felesleges. Inkább nekik hiszek, mivel rajtuk legalább látszik is a helyes sportolás eredménye.

2021. júl. 14. 12:49
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Ha valakinek nem jön be, akkor mar rögtön le kell őket pontozni? Ahogy az első oldalon minden válasz le is lett?
2021. júl. 14. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!