Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy magasságkülönbség = nehézkes szex?
Én 182cm magas vagyok átlagos pénisz mérettel kb12-14cm(banán alakú).
Ha én összejövök egy nálam sokkal alacsonyabb lánnyal aki szemre kb160cm és elég sovány is mellé kb50 kilo ha van. neki menyivel lehet rövidebb a vaginája?
Tudom hogy nem lehet nagy megfejtést mondani ami mindenkire igaz.
Aki tapasztaltabb az elmondhatná hogy kb mire lehet számitani?
miert ilyen kreten modon akarod megtudni a valodi kerdeseidre a valaszt?
nyilvan nem 12 eves vagy, tudod hogy az atlagos fac messze nem 12-14 centi, amugyis aki ez ennyire foglalkoztat, az mar ezerszer lemerte a pocset, szoval egy szam a tied, nem 12-14.
nyilvan van valami osszefugges magassag es huvelymeret kozott, barmit is mondanak itt az elodeim, nyilvan nem lehet altalnositani, de ha veszel 100 alacsony lanyt es 100 magasat, az utobbiaknak hosszabb huvelye lesz atlagban. Evan.
Oké, akkor az alapoktól.
Semmiféle kapcsolat nincs az alkat/magasság és a hüvely mérete között. És a méhszáj helyzetet sem befolyásolja. Én majdnem 180 centi vagyok nő létemre, mégse vagyok tág, de ismerek 158 centis lányt, aki 18 centis dildokat preferál. Ráadásul a hüvely a nyugalmihoz képest izgalom hatására a duplájára is tágulhat. Ha kellően felizgatod, simán tudtok szexelni, a méreted sem extrém, hogy gondot okozzon. Alapos előjáték, izgasd fel rendesen.
10. tudom hogy nem mentesít de nem tudom személyesen megkérdezni senki mástól csak itt.
11. Nem méregetem rendszeresen és tényleg aza kérdésem hogy mit lehet tenni ha a másik nem elég hosszú belül? tudtommal a világátlag valami 13.xcm nekem annyira görbe hogy ha alulról mérem akkor hosszabb mintha felüliről ezért van két szám.
Volt 180 cm csajom, szorított mint a satu.
Volt 160 cm akiben szinte semmit nem éreztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!