Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aláztak már meg szex közben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aláztak már meg szex közben? Hogyan?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
A nyakamnál fogva a földre nyomott és mocskos kurwának hívott mikőzben baszott. Ha mozdulni akartam fájdalmasan leszorított és folyamatosan trágárul beszélt.
2021. júl. 14. 10:38
 2/9 A kérdező kommentje:
És élvezted?
2021. júl. 14. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Utána sokszor megalázóan hagytak ott. Pedig igyekszem jól választani.
2021. júl. 14. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Az exemmel néha kicsit alazos volt sex. Volt hogy megpofozott, a számba kopott, nagyon enyhén folytogatott, esetleg amikor durván és erosen dugott, akkor befogta a szám, tépte a hajam, és rossz ribinek nevezett. Esetleg ovvel elverte a popsim és a puncim.

De csak játékosan fogtuk fel. Nem éreztem magam igazábol megalázva, tudtam végig, hogy szeret, tisztel, figyelt rám és ez csak ez izgi sex játék.

2021. júl. 14. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Sub vagyok, mindig megaláznak, számba köpnek szopatás, mocskos beszéd
2021. júl. 14. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
4 vagyok, még az kimaradt, hogy szopás kozben volt hogy tépte a hajam, és kozben lenyomott mélytorkozni.
2021. júl. 14. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Tanács: tippek gyűjtögetése helyett ezerszer hasznosabb ha a partneredre próbálsz ráhangolódni, mivel mindenkinél máshol vannak a határok, mást szeret és mást utál.
2021. júl. 14. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Igen már sokszor is, 22/l
2021. júl. 14. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még nem
2021. júl. 14. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!