Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Történt már olyan veletek, hogy egy pasi azután lett számotokra kívánatosabb, hogy megtudtátok hogy nagyon szép a barátnője vagy volt már nagyon szép barátnője?
“ Egyáltalán nem. Aki velem megcsalna mást, az engem is ugyanúgy megcsalna, mert ilyen a jelleme. Gerinctelen ember pedig nem kell. ”
Akkor neked is leírom külön, hogy azt a részt, hogy megcsalna veled bárkit is vagy egyáltalán vetne e rád egy pillantás is, olyan értelemben, azt már valamiért Te képzelted oda a történethez.
Én aztán megértem.
Csak amikor ide keveritek ezt a hülyeséget, hogy “ Aki velem megcsalna mást, az engem is ugyanúgy megcsalna, mert ilyen a jelleme. Gerinctelen ember pedig nem kell. ” azt nem tudom elfogadni, mivel a kérdéshez semmi köze…
Nem tudom, hogy miért feltételezitek ezt.
Nincs ellentmondás.
Oké, oké. Szóval röviden, lefordítva a konyhanyelvedre:
Nem, egyikünknek sem lesz vonzó attól a pasi, hogy a barátnője vagy az exe modell szépségű volt.
De gondolom ebbe nem fogsz beletörődni és addig nem fogadod el senkinek sem a válaszát, amíg azt nem írja amit hallani szeretnél.
Elfogadom, amit írsz.
Ebbe a részébe sohasem kötöttem bele…
Most akkor viszont megint belekötök valamibe, ami ismételten nem azt jelenti hogy ne fogadnám el a Te álláspontodat:
Te összességében a női társadalom nevében beszélsz, ezzel a HSZ-el már a második alkalommal.
Ezt ne tedd! Beszélj szépen a magad nevében…
Ezzel együtt felfogtam amit írsz, oké.
Hu de sok itt a terézanyu!Aztamindenit micsoda erények bugyognak a felszínre!!
Szolidaritás!
Oda ne szaladjak mindjárt!
Régi igazság,hogy a legtöbben egymással rivalizálva versenyt öltözködnek,meg sminkelnek.Nem is a pasik miatt,hanem a többi nővel szemben!!Mindig a másé kell!Ekkor vagy megy a fikázás irigységből vagy überelni akarja a másikat!
Akkor majd pont ez lenne itt a kivétel mi?
Hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!