Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép csajnak aki sokat bulizik és ilyen jókülsejű barátai voltak eddig annak bejöhetek én?
Én sem külsőre sem pedig belsőre nem ütöm meg azt a szintet. De úgy látom a lányon hogy lenne esélyem. Félek hogy nem tartana sokáig és az rossz lenne. Meg nekem még nem is volt barátnőm így mindenben béna lennék. Ő meg tapasztalt meg az eddigi fiúi is gondolom. Első pillantásra volt valami olyan érzésem mint még soha és szerintem ő is így van vele. Nem járok bulizni, és nyugodt típus vagyok.
Álmomban sem gondoltam volna hogy egy ilyen szép lány szemez velem meg rámmosolyog és beszélget velem.
Az idegesít hogy eddig pont az én ellentétem jött be neki viselkedésre. Bejöhetek neki ettől függetlenül?
Természetesen bejöhetsz neki. Viszont az önbizalomproblémád okozhat majd nehézséget, ezzel kéne valamit kezdened. De amúgy egy próbát megér a dolog
N
Én pl. elég szép vagyok (persze ez ízlések kérdése is), de az előző pasim mások szerint elég csúnya volt. Gyakran mondogatták is a barátaim, hogy nem érzem úgy, hogy túl jó vagyok hozzá? Én meg mindig elmagyaráztam nekik, hogy valami megfogott benne. Egyszerűen olyan volt a kisugárzása, hogy nekem valahogy nagyon szép volt. :)
Szóval szerintem egy próbát megér, nem minden a külső. Gyakran amúgy is azok a lányok, akik bárkit megkaphatnának már inkább a személyiségre pályáznak.
Egy csajozáshoz sose így fogj hozzá.
Ez csak egy nyöszörgés , ebből nem lesz semmi.
Úgy menj neki hogy te vagy a világon a legjobb és csak téged akar a csaj..
Osztom a 7 est.
Az ilyen 180 fokos változás nagyon ritka.
Gondolod majd holnaptól otthon elüldögél veled a szobába?
Ettől függetlenül semmit se vesztesz,csak gondolkozz fordítottan.Pldául ha te nem jársz el bulizni és nem vagy az a pezsgős típus,nem fogsz egy pillanat alatt a parketta ördöge lenni és a nők bálványa,akik sóvárognak utánad.
Lehet változni persze,de ahhoz idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!