Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehérnemű választás tippek?
Figyelt kérdés
Melyik szexi?2021. júl. 12. 12:44
1/7 anonim válasza:
nekem pl az lenne izgató, ha a csajon nem lenne melltartó és bugyi sem, csak combfix és harisnyakötő :P
vagy husisabb combon pl kifejezetten tetszene a hálós combfix
2/7 anonim válasza:
Egyrészről mindenkinek más jön be, másrészről meg popsi és testalkat függő. Ha formás kerek popsid van akkor előnyösebb a tanga, ha inkább teltebb a popsid akkor egy csipkés francia bugyi lehet jobb. Ne feledkezz meg a többi kiegészítőről sem (pl. combfix, vagy egy magassarkú).
3/7 anonim válasza:
Én szeretem magamon a csipkés body-kat is, amik alul patentosak, könnyű kikapcsolni és már mehet is a menet, de közben mégis van rajtam valami szexu ruha. Vagy egy combfix is jó választás lehet.
24L
4/7 anonim válasza:
#1 Husisabb combon hálós combfix? Ilyet se hallottam még, hogy valakinek bejönne🤗
Kérdésre az én válaszom: Nálam az áttetsző, csipkés body a nyerő. Vagy szexi piros szett.
5/7 anonim válasza:
Csipkés franciabugyi melltartóval vagy csipkésebb body.
6/7 anonim válasza:
Számomra a legszexisebb a zsinórtanga, egy nagyon kicsi melltartóval. Az még épphogy takar valamit, gyakorlati haszna nem sok van, de attól lesz a leginkább rosszkislányos a viselője.
7/7 anonim válasza:
Fekete vagy piros csipkés bugyi, hozzá combharisnya és harisnyakötő. Egy ilyen összeállítástól kész, végem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!