Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtad már azt, hogy egy adott dolog a szexben neked nagyon bejön csak azért, hogy lenyűgözz neten valakit?
Nem, minek csináljak ilyet? Csak magamat szivatnám be. Élőben úgyis kiderül, hogy nem szeretem és akor csalódni fog plusz hazugnak is fog hinni, véget ér a dolog. Ha meg beleerőltetem magam a helyzetbe, akaratom ellenére megteszek dolgokat, az nekem lesz rossz érzés, akár traumatikus is és ugye nem áll meg egy alkalomnál a dolog, hisz azt hiszi szeretem ezért rendszeresen akarja majd az adott dolgot
Inkább őszinte vagyok:)
(plusz ott van az is, hogy sosem volt még olyan partnerem, aki olyat tudott volna kérni, amit ne izgatna. Inkább fordítva szokott ez előfordulni. De én se szeretném, ha a psi behazudná, hogy szeret valamit)
#5: annak mi értelme van? Ha nem lesz belőle semmi? Mármint pl itt is szoktam beszélgetni férfiakkal úgy, hogy tudom nem lesz semmi belőle (és ezt előre el is szoktam mondani). Ilyen esetben mi értelme kamuzni? Ha úgyse lesz semmi akkor főleg lehetek őszinte nem?:)
Van egy nagyon nagyon beteg dolog, egyszer azt hazudtam egy pasinak, hogy ez engem is izgat, csak mert annyira nagyon megkedveltem neten.
Állatszex..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!