Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első randin mikor említsem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mikor említsem meg a farkam méretét?

Figyelt kérdés
Büszke vagyok a farkam méretére, szép nagy 19 cm, mindenképpen tudatni akarom a csajjal hogy mivel áll szemben.
2021. júl. 11. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel olyan Boratos fürdőrucit,egyből kidobja a méretet.
2021. júl. 11. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az lenne az ideális, ha még azelőtt előhozakodnál ezzel, mielőtt rendelek egy cappuccinot.

Egyrészt azért, mert aki a farokméretével próbál ismerkedni, annak az önértékelésével szerintem igen komoly gond van, és jobb, ha ezt nem több hét randizással kell kiderítenem.

Másrészt nálam kizáró ok az ekkora pénisz, (másfélszerese a számomra ideálisnak), így minél előbb kiderül, annál szerencsésebb a helyzet.

De biztosan lesz nő, akinek ideális lesz.

2021. júl. 11. 14:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Vegyel fel egy pólót amin a 19es szám van. Aztán mond a csajnak kihangsulyozva hogy 19.en mész majd valahova.. Ugyanígy azt hogy 19evesen eltorted a labad, 19ezerert vettél farmert magadnak.

Ha kemenyen megnyomod a 19et, csak leesik neki.

2021. júl. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!