Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen éreztettek az első nap, héten vagy később, amikor megcsaltak benneteket?
Figyelt kérdés
1 éve nem tudom túltenni magam rajta. Nem a páromon, hanem ami történt.2021. júl. 9. 23:14
1/5 anonim válasza:
Szörnyen nehéz, mivel úgy érzi az ember ilyenkor, hogy sosem tud már bízni, és hülyét csináltak belőle. Szerintem csak úgy lehet, ha szép lassan megismerkedsz valaki mással, aki nem sietteti el a dolgokat, hanem hagyja, hogy kialakuljon egy bizalmi kapocs közöttetek, és merj előtte sebezhető lenni. Nem tudom, hogy férfi vagy nő vagy, de manapság azért sokan nem valami türelmesek, úgyhogy bízni kell benne, hogy a szerencse összesodor valakivel, aki megért. Hogy derült ki egyébként?
2/5 anonim válasza:
Az attól függ mennyire kötődsz érzelmileg az illetőhöz. Teljesen egyénfüggő, de mindenkinek nagyon sz.rul esik.
Ha egy éve nem tudod túltenni magad rajta, akkor érdemes lenne felkeresned egy jó szakembert, már így is túl sok időt rabolt el az életedből a sz.rházija!
3/5 anonim válasza:
sokat sírtam.
aztán már kiterveltem egy tökeletes gyilkossagot:))
ha felkeresne újra nem elné túl!!!!!
4/5 anonim válasza:
#3-as: Megsúgod, hogyan tennéd el láb alól? :)
5/5 A kérdező kommentje:
1es klasszik: felugrott egy viber üzenet.
2021. júl. 10. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!