Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a feleségemmel most szóbajött a múltja, azt mondta nem tud és nem is akar számot mondani. 18-26 éves korában havonta vagy gyakrabban járt swinger klubbokba. Szerintetek mennyi pasival feküdhetett le?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 14:28
21/37 anonim válasza:
Na, ilyen egy béta-vagy inkább gammahím. Más levetett rongya is megteszi.
Egy alfa
22/37 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség.
2021. júl. 9. 15:12
23/37 anonim válasza:
Te írtad, hogy zavar, ha meglátnak a boltban a kis ürítőtasakkal. Nyolc év alatt havi lebontásban az százas nagyságrend. Ő nem kipróbálta, hanem így élt. Tényleg ennyire különlegesnek tartod magad, hogy pont miattad változott meg? Még egyszer: megunta.
24/37 anonim válasza:
Ha évente csak 10 pasi dugta meg (az nem sok), az is 80 ennyi idő alatt, de szerintem 100 felett van az a szám. Nem érdemes ezen rágódnod, örülj, hogy már a tiéd!
25/37 anonim válasza:
Van azért a csajban kilóméter rendesen. Több hímivarsejt járt benne, mint a bolygó teljes népessége. Hát, ez is valami.
26/37 anonim válasza:
Es ha sokat jart, akkor mi van? Nem szamit. Fura,hogy nem derult ki korabban, mert ha igy volt,akkor nyilvanvaloan szereti azt az eletformat es a tobbest is, szoval lehet megvaltozott.
En elfogadnam tovabbra is, es fel is ajanlanam,hogy elmegyek vele,ha szeretne megint. Fontos,hogy a parok ki tudjak elni a vagyaikat es meg tudjak osztani egymasal, kulonben elkezdenek majd nezelodni masfele,ahol/akivel megelhetik a vagyaikat.
27/37 A kérdező kommentje:
Egyszer boroztunk még házasság előtt és akkor bevettük az ő és az én legjobb barátomat, de más ilyen nem volt.
2021. júl. 9. 15:42
28/37 anonim válasza:
Szerintem te kamuzol. Ha igaz is lenne, sem sírna a szád, hanem éjjel-nappal élnéd a nőd. Erre olyanokkal jössz hogy a boltban kibeszélnek... honnan tudod hogy a boltosok is megdugták az asszonyt? Talán a helyi swinger klub alapítótagjai? Mesélj még!
29/37 A kérdező kommentje:
Abban a városrészben van a klub, ahol lakunk
2021. júl. 9. 15:45
30/37 anonim válasza:
Erre ráhibáztam... na és mondd csak, a csajod jó az ágyban? Ha igen, akkor légy rá büszke hogy téged választott, ha nem, akkor ne sajnáld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!