Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyál (köpködni a péniszt) van olyan jó, mint a síkosító? Ha a szűk punci a gond. Hogy kell tágítani?
Miért/miért nem?
Nem próbáltam még, mert megalázónak éreztem köpködni, csak megfordult a fejemben!
Nagyon szűk a puncija a lánynak, mindig kell síkosító, sok síkosító. Többször kell próbálkozni, hogy sikerüljön. Benne is feszül a farkam, egyszer úgy éreztem, mintha teljesen beragadt volna, miközben dugtam. Nem mozdult se előre, se vissza. Nyállal el lehet érni ugyanezt a hatást, hogy jobban csússzon? Tágító praktikák, módszerek?
Nem tudom mi a gond. Háromszor feküdtünk le eddig és mindig ez volt. Rettenesen szűk, már bemenni is nagyon nehezen megy be! Nyomjuk a síkosítót ezerrel.
Szó szerint ragadt benne a farkam a múltkor. Szóltam hogy nem megy semerre. Próbált lazulni, de akkor sem. Akkor tudtam kivenni, mikor kicsit lankadt már.
De van előjáték, egész éjszakákat is töltünk együtt. Csókolózás, kinyalom. Mindig ugyanaz a mese. Nem erőszak, mert ugyanúgy akarja. Ha oda kerül a dolog, hogy rakjam be, alig-alig sikerül. És akkor próbálkozunk tovább. Ha már bement valahogy, akkor elég jó, csak érzem, hogy nagyon szűk.
Nekem alapból kicsit vastagabb, nagyobb a farkam a kelleténél szerintem, lehet közrejátszhat ez is.
Nem jó síkosító.
Van a drogériában rengeteg, vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!