Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességi tesztet csak első pisivel lehet csinálni?
Nem csak azzal lehet, de az elsővel ajánlatos, mivel abban a legmagasabb a hcg szintje. Nem értem miért csináltál 2 tesztet is tök más időpontban, mikor láthatóan te is tudtál arról, hogy reggel kell csinálni:D
Mellesleg amúgy sem 100%osak ezek a tesztek soha. Ha nagyon izgulsz csinálj még egyet majd pár nap múlva reggel
Az elején az a legbiztosabb, mert akkor a legkoncentráltabb a vizelet, kevés hcg hormont is ki tud mutatni.
De én pl. 32 hetes vagyok, gyanítom nekem már bármelyik pisi pozitív eredményt adna.
Kissé agyament vagy.
Jó lesz az ki tudja hányadik pisivel is....ne olvass előtte el semmit, hanem utána kérdezz. Ez így van jól....🤯
Egy hetes késésnél kimutatja, viszont akkor még nem túl magas a HCG szintje. Ezért ajánlatos a napi első pisivel megcsinálni. Ne aggódj! Ha védekeztetek, csak matematikai esélye van a teherbeesésnek. 0,005% vagy hasonlóan alacsony érték.
Ha idősebb terhes valaki, akkor viszont akármelyik pisiben magas a hormon szintje...
Az, hogy hány tesztet csinálsz mindegy.
Első pisi, vagy semmi.
Egy hetes késés még nagyon kevés ahhoz, hogy bármit kimutasson, ha nem a koncentrált első pisi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!