Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha beindítja a fantáziám, ha idősebb pasik becézgetnek?
Ismerek pár idősebb pasit, akikkel beszélgetek néha és a "cica, drága, nyuszó" stb. megszólítások le tudnak sokkolni pozitív értelemben.
Az ő szájukból ezek a szavak bóknak számítanak, a fiatalabbaktól inkább sértésnek venném.
Lehet, hogy az idősebb pasik vonzottak mindig, csak nem vettem észre?
Jólvan nyuszó:)
Hagyd hogy elcsábítson egy tapasztat férfi:)
Cicukám;)
Nekem is elegem lett már a korombeli srácokból, soha többet...
Sokkal jobban érzem magam idősebb pasival, minden szempontból ideálisabb.
Ha tényleg érdekel a dolog miértje, akkor javaslok a számodra egy módszert kipróbálásra.
Szerintem ez olyan "dolog", ami "eltalál" valamit a lelkedben.
Egy olyan érzékeny részedet indítja be, energetizálja, ami pozitív hatással van RÁD. S mivel rád van hatással, emiatt csak te tudod megtalálni az okát önmagaban. Javaslom, ha van egy csendes fél órád, akkor ülj le kényelmesen, tudatosítsd magadban, hogy a:
---- a "cica, drága, nyuszó" stb. megszólítások le tudnak sokkolni pozitív értelemben.----
Majd tedd fel magadnak a kérdést: MI EZ? MI EZ? MI EZ?........ és csak ülj csendben.......
Nálam az működik frenetikus hatással, amikor valaki az írja:
- Tökéletes vagy, s nagyon hiányzol valakinek.
- Szép vagy.
- Ügyes vagy.
Ha majd akarsz erről beszélgetni, akkor írjál, mert most nekem beugrott egy lehetséges válasz az okokra :)
4x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!