Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ezt miért csinálhatja egy férfi? 22l
Múlthéten szexeltem a pasival( párszor szoktam vele szexelni)és észrevettem hogy szex közben van egy pont kb már a közepén mikor már nem néz rám vagy a puncimra hanem elkezd másfele nézegetni...
Párszor már csinált ilyet,csak ugye én nem mindig látom mert annyira élvezem hogy közben becsukom a szemem..
Ilyenkor mi lehet? Annyira élvezi h nem mer rám nézni mert akk mégjobban felizgatja,vagy már unja?
Pont most írt (úgy h nem kérdeztem rá) és megírta h ne haragudjak ha néha félre nézett, de próbált arra koncentrálni h ne élvezzen el, mert ha az arcomra néz akkor úgy nehéz tartania magát.
Köszi aki normálisan válaszolt.
Namitmondtam (3. vagyok). :)
A pasik tudod vizuálisak, és ha csak rádnéz, már attól elmegy (mert nagyon tetszel neki). Sokan vagyunk így ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!