Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyed arrol, ha egy pasi odamegy egy csajhoz strandon elkerni a szamat?
Nem bunkóság szerintem egyik irányból sem. A pasi próbálkozik, ha a csajnak nem jön be, nem adja meg. Ha nem, akkor nem kell erőltetni.
De szerintem egyébként nincs benne semmi rossz dolog, próbálkozik, ismerkedik a srác.
Mivel a nők komoly kapcsolatra vágynak, így menj oda hozzájuk és kérd meg a kezüket, kb. arra is ugyanazt az álszent választ fogják adni: NEM... :-)
Hiszen valójában nem komoly kapcsolatra vágynak, csak a szex kell nekik, tehát rosszabbak mint a férfiak!
3#
Csak érdeklődöm.Amúgy telefonszám nem arra való,hogy felhívjon, és beszélgetést kezdeményezzen?
Ez az a szint,amikor vki leírta a multkor,hogy idegenekkel nem ismerkedik.
Hát ismerőssel meg minek? ..szerintem,de mind1.
XD
HA semmi más nincs csak a számot akarja elkérni, akkor mehet a francba.
Egy beszélgetést nem így kell elkezdeni, suttyó.
8# as
Hát hogy bmeg?
Elkéreshez is beszélgetés kell ,te észlény!
Vagy egy táblára irja fel szerinted?
Azzal hogy elkéri,máris beszélgetést kezdeményezett.Amiből jön a többi kérdés meg válasz.A végén nem is a tel szám a lényeg,hanem az,hogy észre se veszik és dumálnak.
Hu de sok értelmifogyatékos van itt istenkém!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!