Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ez mennyire lenne ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez mennyire lenne ciki?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak van ilyene, és szokta használni?

Ha összejönnél egy pasival és ez kiderülne, hogy reagalnal rá?

Használnád esetleg vele?

[link]

2021. júl. 8. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Azt mondanám, hogy rendben, használja csak. De letisztáznám, hogy én nem fogom semmiféle formában a fenekét izgatni. Sem kézzel, sem eszközzel, szájjal pláne nem, ez teljesen biztos.
2021. júl. 8. 08:08
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem ciki.Ha azt akar használni akkor használja.De én nem fogom kényeztetni a fenekét semmilyen módon.
2021. júl. 8. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki.. Nálam már volt olyan h szex közben mikor misszionáriusban voltunk akkor lenyúltam a pasihoz, és el kezdtem izgatni a fenekét. Mégjobban felizgatott ahogy láttam h mennyire tetszett neki.

Szval sztem használd nyugodtan.

2021. júl. 8. 08:28
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem fér bele egy pasi fenekének izgatása. Nyugodtan használhassa, csak ne várja el, hogy pl. én tágítsam és én dugjam fel neki.
2021. júl. 8. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán.Ha a pasi azt szeretne használni akkor használja.De tőlem ne várja el hogy én kényeztessem.
2021. júl. 8. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki, ha ezt szeretne,nekem nem lenne bajom vele. Volt mar,hogy izgattam a pasim feneket, es nagyon elvezte.
2021. júl. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!