Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknek egy éjszakás szexre is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek egy éjszakás szexre is jó egzisztenciájú férfi kell?

Figyelt kérdés

Az teljesen logikus hogy hosszútávú párkapcsolatban, később házasságban, gyermekek perspektívában gondolkodva egy potens, megfelelő anyagiakkal bíró férfit választanak a nők.

De ugye nőknek is lehet úgy hogy egyedülállóként kicsit kalandoznának, jól éreznék magukat szexuálisan. Ebben az esetben mi a helyzet?

Nőként éreztek olyat hogy na itt ez a pasi, nagyon vonzó, kívánjátok de párkapcsolatra semmiképpen nem akarjátok, mert mondjuk anyagilag nem tart ott?

Vagy egyszerűen a női libidó csak egy jó egzisztenciájú férfire reagál?

2021. júl. 8. 07:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedésnél én még nem tudom meg hogy mennyi vagyona van az illetőnek (nem is érdekel, csak önálló legyen). Nagyon később esetleg. De nyilván, akin látszik hogy semmilye sincs, nem ad magára azzal nem kezdek ki, érthető okokból.
2021. júl. 8. 07:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem így van azért. Annyi a lényeg, hogy legyen hol szexelni: nála.
2021. júl. 8. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy a második mondja.

Legyen saját lakás, de nem anyuéknál, és nem közösen haverokkal, egyedül.

(nem akar senki a konyhában összefutni idegenekkel)

A lakás legyen tiszta, rendezett, és olyan környéken, ahol este se félelmes hazamenni.

2021. júl. 8. 07:34
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjuk már ezt a pénzorientált hozzáállást...
2021. júl. 8. 08:02
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Soha nem volt még egyéjszakás kalandom, de sztem ilyenkor az a fontos amit már előttem is leírtak+ ez nőtől függ. Van akit nem érdekel csak legyen egy lakása és mehet a buli, de van akinél többnek kell passzolni még egy éjszakára is ennél.

L

2021. júl. 8. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:

És még annyi h igen, nőként a szeretőm iránt érzem ezt. Nagyon kívánom, kell nekem de kapcsolatra nem akarnám mert csak a fájdalmat okozná( több szeretője van, nem bír megmaradni 1 nő mellett)

5ös voltam

2021. júl. 8. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak egyáltalán nincs sok pénze,én pedig egy jól szituált családból jövök,mégsem érdekel az anyagi helyzete. Nem a pénztárcájába vagyok szerelmes,hanem a személyébe.
2021. júl. 8. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:
4%

Nem nagyon fogsz erre nőktől őszinte választ kapni.

A rövid válasz: minden nő nagyon könnyen adja magát szintjénél sokkal minőségibb férfinak.

2021. júl. 8. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:

#8: ez azért így nagy általánosítás

utasítottam en vissza mar bankigazgatot is vagy Erkel Ferenc dijas zeneszerzot is szexkapcsolatra, mert valami nem stimmelt veluk

:)

L

2021. júl. 8. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Szexre miért számítana az anyagi helyzet?

Külső és kész.

2021. júl. 8. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!